mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 23.10.2022 11:16:45

Damir Krznar znova odgovoril Albertu Rieri: Bil bi zelo smešen, če bi rekel, da ...

Trener vijoličastih še enkrat odgovoril trenerju zeleno-belih.

Strateg Olimpije Albert Riera je na novinarski konferenci pred tekmo z Gorico javno okrcal obnašanje športnega direktorja Maribora Marka Šulerja. In besede trenerja vijoličastih Damirja Krznarja, ki je po koncu večnega derbija, ki ga je z 1:0 dobila Olimpija in na katerem Maribor ni sprožil niti enega samega strela v okvir gola, dejal, da Olimpija ni boljša od Maribora. 


"Že po derbiju sem povedal, da lahko tudi povsem pozabimo na rezultat. Deset strelov v okvir nasprotnikovih vrat in nič na drugi strani. Deset proti nič. In 16 točk prednosti na lestvici. Če bi se to zgodilo meni, če bi bil trener poražene ekipe na takšnem derbiju, bi brez razmišljanja priznal, da nisem na isti ravni kot Olimpija. Pa vem, da je bilo po tekmi govora o tem, kako smo na isti ravni. Treba je ostati realen. Če ne želite zaupati številkam, ki so tako zgovorne, verjemite občutkom. Jaz sem imel občutek, da smo bili edina ekipa, ki se je pojavila na igrišču. Edina ekipa, ki si je želela zmagati," je dejal Riera. 

Zdaj mu je odgovoril Damir Krznar. "Kdo ni priznal, da so boljši? Jaz nisem priznal, da so boljši? Jaz sem jim čestital na zmagi in rekel, da mislim, da v tej tekmi nisem videl, da so bili boljši tekmec od nas oziroma da so bili močnejši od nas," je dejal trener vijoličastih. In na vprašanje, ali torej misli, da je Olimpija, gledano splošno, boljša od Maribora, vzdihnil: "Bil bi zelo smešen, če bi rekel, da smo mi boljši, potem ko zaostajamo 16 ali po tem krogu morda celo več točk …" 

Članki iz rubrike