Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
1 21.10.2022 16:31:02

Disciplinski sodnik NZS znova kaznoval Maribor in Olimpijo: Tokrat višja kazen za ...

alesfevzer.com
Derbi Prve lige Telemach, ko sta se v 13. krogu v Ljubljani merila tradicionalna tekmeca Olimpija in Maribor, je prinesel tudi pričakovane finančne posledice. Zaradi navijaških izgredov je danes disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič izrekel kazni obema kluboma. Ljubljanski bo plačal 6600, mariborski pa 4550 evrov.

Kot je v obrazložitvi kazni sporočil Jeglič, je Olimpija dobila 6600 evrov kazni zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, večkratnega prižiganja večje količine bakel, na igralno površino odvrženih bakel, večkratne povzročitve prekinitve tekme, večkratnega žaljivega skandiranja in metanja manjših predmetov na igrišče. Upoštevali so še pomanjkljivo organizacijo tekme, ker pri vhodu na stadion ni bilo poskrbljeno za varnost, ter predkaznovanost, kot olajševalno okoliščino pa pisno izjavo.

Mariboru so 4550 evrov kazni navijači "pridelali" z nešportnim in neprimernim vedenjem, večkratnim prižiganjem večje količine bakel, na igralno površino odvrženih bakel, povzročitve prekinitve tekme, večkratnega žaljivega skandiranja ter zažiganja transparenta in večje količine stolov. Pri kazni so pri NZS upoštevali predkaznovanost.

Značke: nogomet, dp, kazen

Članki iz rubrike