sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
1 21.10.2022 15:30:09

Na Old Traffordu imajo vsega dovolj! Huda kazen za Ronalda in odmevna napoved, kaj se bo zgodilo

Profimedia
Kot kaže se Ronaldov čas na Old Traffordu vendarle izteka.

Tekma s Tottenhamom je navijačem Manchestra Uniteda naposled prinesla nekaj veselja, a zmaga z 2:0 ima madež, ki bo - kot kaže - prinesla dolgo pričakovano spremembo. Prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo je s svojo potezo dosegel, da bo lahko januarja zapustil rdeče vrage. Brezplačno!

Portugalec je namreč med tekmo zavrnil vstop v igro in še pred sodnikovim zaključnim žvižgom jezno odkorakal v slačilnico. Vodstvo kluba je ponorelo, navijači pa so izgubili potrpljenje. Videti je, kot da mu vsi na Old Trafforu kažejo izstopna vrata. Ronaldo ima med navijači Uniteda vse manj podpornikov.

Ronaldova poteza, ki je kazala na izrazito nespoštovanje kluba, je vodilne može prisilila, da so ga izključili iz ekipe. Tako ga ne bo na derbiju s Chelseajem, vprašanje pa je, ali ga bomo sploh še kdaj videli v dresu rdečih vragov. Na družbenih omrežjih je sicer obrnil ploščo in svojim sledilcem napovedal svoj skorajšnji povratek.



Medtem so angleški mediji že poročali, da naj bi klub Ronalda kaznoval z milijonom funtov, obenem je vse pripravljeno za igralčev odhod iz Old Trafforda. Pogodba je sicer veljavna do izteka junija prihodnje leto, a glede na vse, kar se je zgodilo, naj bi ga klub že v zimskem prestopnem roku brez odškodnine prepustil drugemu – vse z namenom, da portugalski zvezdnik zapusti slačilnico. Prepričanje, da bo ta brez Ronalda enotnejša in bolj povezana, je namreč iz dneva v dan trdnejše.

Ronaldo Manchester United sicer zapušča že vse leto, a evropski velikani, kamor je želel, za 37-letnega igralca niso kazali zanimanja. Imel je možnost vrnitve domov, v Sporting, a se za takšno možnost ni odločil. Zavrnil je tudi 250 milijonov težko dvoletno pogodbo, ki so mu jo pod nos potisnili bogati Savdijci.

Portugalec bo zdaj bržčas svoje misli preusmeril v reprezentanco in prihajajoče svetovno prvenstvo, januarja pa pograbil, kar bo zanj na voljo. Ali pa nemara celo zaključil kariero. Kdo ve ...

Članki iz rubrike