gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rb
rb
4 21.10.2022 09:17:26

Uh, kakšne besede! Vidmar novi član Mure, ob podpisu pogodbe pa dvignil črno-bele v nebo: Vedno mi je bilo ...

Domen Jančič
Obljubil je zvestobo do konca sezone.

Po sporazumni prekinitvi pogodbe z Matkom Obradovićem so se v Fazaneriji hitro odzvali ter v svoje vrste privabili vratarja, ki bo zapolnil nastalo vrzel. In dejstvo je, da so črno-beli poskrbeli za precejšnje presenečenje in podpisali pogodbo z Nejcem Vidmarjem. Na ravnico je prišel kot prost igralec, zvestobo je obljubil do konca sezone.

"Po odhodu Matka Obradovića smo morali zapolniti vrzel, ki je nastala na vratarskem položaju. Imamo dva odlična mlada vratarja, ki se morata razvijati in Nejc jima je zagotovo lahko mentor. Posebej ga ni potrebno predstavljati, saj vemo za kakšnega vratarja gre, kakšne so njegove kvalitete in koliko izkušenj prinaša," je povedal športni direktor Denis Rajbar.

"Zadovoljen sem, da sem postal član takšnega kolektiva, kot je Mura, ki že od nekdaj velja za velik klub. Tako na igrišču, kot ob njem. Mura ima ogromno podporo tako navijačev, kot celotne lokalne skupnosti. Moram povedati, da mi je bilo vedno lepo in v čast igrati v Fazaneriji, vedno sem rad igral tukaj. Zdaj, ko bom enkrat na tej strani, se veselim, da občutim to vzdušje tudi z druge strani. Veselim se prvih treningov in tekem, kjer bom dal vse od sebe," pa je po sklenitvi dogovora povedal 33-letni čuvaj mreže.

Skorajda celotno kariero je doslej branil v Sloveniji. Bil je član Domžal in Olimpije, preizkusil se je še v grškem klubu Ionikos Nikeas. Skupno je na sončni strani Alp zbral 273 nastopov v PLT in 31 nastopov v pokalnem tekmovanju. Letos jeseni je prekinil pogodbo z Olimpijo, kjer je branil od sezone 2015/16.

Značke: mura, nejc-vidmar, pogodba

Članki iz rubrike