franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
24 20.10.2022 19:15:54

Šuler vabi Zahovića! Te besede športnega direktorja tresejo Slovenijo: Da vidimo, koliko je ...

Marko Šuler se je za Sportklub odzval na kritike Zlatka Zahovića.

Naj spomnimo, dolgoletni športni direktor Maribora je v oddaji Pod Prečko dejal: "Marku ni lahko. V vsaki pisarni dobi drugačno sporočilo. Ni on vsega kriv. Najprej mora biti postavljena hierarhija v klubu. Na prvem mestu je športni del, potem vse ostalo, kar je podpora ekipi. To je edini način, sicer bo težava celo z uvrstitvijo v Evropo,” Besede, na katere se je Šuler, prav tako za Sportklub, odzval zelo odločno. "To potenciranje govoric je zame smešno. V Mariboru so isti ljudje, kot so bili takrat, ko je klub pisal največje uspehe in zadolženi so za iste stvari. Verjetno sem ravno jaz največji prišepetovalec, saj redno komuniciram s trenerjem," je dejal. 

In nadaljeval: "Na nivoju organizacije, na kakršnem je Maribor, ni noben klub v Sloveniji. In vsak dela svoj posel. Meni nihče ne narekuje, koga pripeljati v klub oziroma koga odpeljati. Enako velja za trenerja, ki ljudi v pisarni niti ne pozna. To so zgodbice, ki so zame smešne. Malce je žalostno, morda celo nespoštljivo, da se te zgodbe pojavljajo v takšnih trenutkih, ampak ljudje v klubu se ukvarjamo samo s tem, kako biti boljši in znova tam, kjer moramo biti." Je pa šel še korak dlje, kajti pripravljen se je soočiti z Zahovićem v televizijski debati. 

“Ko kritiziram, to rad delam z argumenti. Z veseljem se udeležim studia, ali z Zlatkom ali s komerkoli drugim, v katerem se pogovarjamo o konkretnih stvareh. Da vidimo, koliko je resnice v določenih trditvah. Govorice v NK Maribor niso način komunikacije,” je dejal Šuler, ki očitno vabi Zahovića pod prečko in odpira možnost ene najbolj zanimivih debat, kar smo jih videli v slovenskem nogometu. Žogica je na Zlatkovi strani, o tem ni dvoma. 

Članki iz rubrike