Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 06.10.2022 14:28:42

Neporavnani dolgovi?! Oglasili so se tudi pri Olimpiji! Poglejte, kaj zagotavlja Igor Barišić!

alesfevzer.com
Odziv ljubljanskega kluba objavljamo v celoti.

Po odzivu Nogometne zveze Slovenije so se na naše pisanje o kaznih, ki grozijo Olimpiji, odzvali tudi v zmajevem gnezdu. Za uradno stran kluba je spregovoril direktor Igor Barišić, ki zagotavlja, da Olimpija svoje obveznosti plačuje sproti. Odziv ljubljanskega kluba objavljamo v celoti.

"V medijih so se pojavile neresnične informacije o neplačanih dolgovih, posledično tudi o odvzemu točk in prepovedi nastopanja na evropskih prvenstvih. V NK Olimpija se, tako vodstvo kot vsi ostali zaposleni, držimo načel fairplaya, upoštevamo pravila, spoštujemo kredibilnost zaposlenih, igralcev, gledalcev, navijačev ter poskušamo vzpostaviti okolje, kjer se lahko vsak počuti varnega/o. Poleg tega se zavzemamo za čim večjo transparentnost, saj le tako lahko gradimo na kontinuiteti našega kluba.

Direktor NK Olimpija Igor Barišić izjavlja: “Od Uefe in Nogometne zveze Slovenije nismo dobili nobenega zahtevka o neplačanih dolgovih. Z naše strani so računi plačani in urejeni. Trudimo se po najboljših močeh, da NK Olimpija ostane na vrhu slovenskih lestvic, ter skupaj z zaposlenimi in navijači gradimo na statusu ter ugledu kluba. Ker vse obtožbe proti klubu jemljemo resno, smo te informacije preverili tudi pri Nogometni zvezi Slovenije, ki očitke skladno z nami zavrača. NK Olimpija plačuje vse obveznosti sproti.” Vse neplačane stvari prejšnjega vodstva kluba so stvar sodišča. Ko bodo obravnave razrešene, bo NK Olimpija spoštovala odločbo sodišča in delovala skladno z določili.


Hvaležni in ponosni smo na vse, ki so nam pomagali uresničit izjemen začetek sezone. Lepa in hvale vredna igra nogometa je tista, ki se drži fairplaya. To sovpada tudi s filozofijo vodenja našega kluba, zato zavračamo vse nepravilne informacije o neplačanih dolgovih, odvzemu točk in prepovedi nastopanja na evropskih prvenstvih. NK Olimpija ostaja na vrhu, nekaznovana in z vsemi točkami, ki si jih je do zdaj priigrala na tekmah. “Skupaj zmoremo vse in vem, da lahko dosežemo še več tako v slovenskem kot tudi v evropskem prostoru,” še doda Barišić.

Verjetno ni naključje, da se takšne informacije pojavljajo pred večnim derbijem. Vsako nepotrebno šikaniranje, zbijanje morale in zlonamerno rušenje ugleda strogo obsojamo.

Če se bodo v medijih pojavljale nepreverjene in neresnične informacije, bo NK Olimpija predala zadevo pristojnim organom."

Značke: olimpija, ljubljana, plts, nzs

Članki iz rubrike