Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
17 04.10.2022 10:56:57

Zakaj Iličić še ni prišel v Maribor in kaj ima pri vsem skupaj bivši predsednik NZS?

Štajerska prestolnica zelo nestrpno čaka beli dim iz Ljudskega vrta. Dim, ki bi oznanil vrnitev Josipa Iličića v vijoličasti tabor.

Če ne bo prišlo do preobrata v zadnjem trenutku, bo slovenski čarovnik najverjetneje danes prispel v mesto ob Dravi in podpisal pogodbo s šestnajstkratnimi slovenskimi državnimi prvaki.

Po naših informacijah se je športni direktor Maribora Marko Šuler s svojim nekdanjim reprezentančnim soigralcem že dogovoril okrog vseh podrobnosti pogodbe. Jojo je pristal na finančne pogoje, ki seveda niti približno niso takšni, kakršnih je bil navajen v zadnjih letih igranja za različne klube v serie A, toda Maribor ga je zagotovo v svoje vrste uspel zvabiti tudi s kakšno obljubo, ki ni nujno vezana na predstave na zelenici. Podrobnosti posla sicer ne poznamo, toda če si Josip Iličić želi ostati v nogometnem svetu tudi po koncu kariere, ste lahko prepričani, da bo svojo pot, najsi bo pot trenerja ali kakšnega nogometnega funkcionarja, nadaljeval ravno v Ljudskem vrtu. Če bo seveda želel.



Verjetno se sprašujete, kako to, da Josip Iličić še ni poziral z vijoličastim dresom, če naj bi bile vse podrobnosti že dogovorjene? Razlog je preprost. Obe strani še čakata na 'sodbo' nekdanjega predsednika Nogometne zveze Slovenije in nekdanjega prvega dacarja Slovenije Ivana Simiča. Kaj ima pri prestopu Josipa Iličića v Maribor Simič?

Odgovor na to vprašanje najdete v današnji tiskani izdaji Ekipe SN, ki jo lahko kupite tudi na TRAFIKA24.Si. 

Članki iz rubrike