oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

rb
rb
1 18.09.2022 16:37:58

Damir Čontala o svoji prihodnosti na klopi Mure …

alesfevzer.com
Po bolečem porazu z Olimpijo nejevolja v Fazaneriji.

V sobotnem večeru je v Fazaneriji zadišalo po črno-belem slavju. Mura je po dveh golih Mirlinda Dakuja imela prednost dveh golov, toda nogometaši Olimpije so z znižanjem zaostanka, za katerega je poskrbel Svit Sešlar, vstali od mrtvih in nato uprizorili preobrat. V drugem polčasu pa so povsem prevladovali, najprej je za izenačenje poskrbel Mustafa Nukić, nakar je bil za končni izid uspešen Timi Max Elšnik.

"Uvod je bil takšen, kot smo si želeli. Brez večjih težav smo prihajali pred vrata Olimpije. Dejstvo je, da so si gostje od začetka zagotovili posest, imeli so nadzor, toda na svoji polovici smo bili agresivni in po vsaki osvojeni žogi se nam je ponujalo ogromno prostora. Ob tem smo bili mirni, natančni, v zaključke akcij smo prihajali z zadostnim številom igralcev. Imeli smo kar nekaj takšnih priložnosti, iz dveh smo zadeli, po drugem golu smo imeli še eno dobro priložnost. S tem, ko so tekmeci zadrževali žogo v svoji posesti, so nas tudi izmučili, ampak vseeno si za zmago proti takšni Olimpiji prvega in drugega prejetega gola ne bi smeli dovoliti. Gostje so si nas podredili, a kljub temu smo želeli biti več pri žogi, ampak v drugem polčasu si do zadetka prave priložnosti niso ustvarili. Mi smo bili po osvojeni žogi preveč neučakani, že na svoji polovici smo želeli iskati zadnjo podajo, zato se je pritisk le stopnjeval, in ko je tako, se dogajajo tudi napake," je povedal domači trener Damir Čontala ter priznal: "Ta poraz zelo boli."

Navijači so ga z igrišča pospremili z žvižgi. "Zagotovo so neprijetni. Na to nihče ni imun, je pa določen pritisk prisoten že od začetka. Vse od januarja. Vsaka napaka se množi s tri, dejstvo pa je, da lahko žvižge odpravimo zgolj z boljšimi rezultati," je povedal 38-letni strokovnjak, na vprašanje, kako varnega se počuti na klopi, pa je odvrnil: "To je vprašanje za vodstvo kluba. O tem odločajo ljudje, ki so me postavili na ta položaj, zavedam pa se, da trener nikoli ni varen."

Članki iz rubrike