podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
1 18.09.2022 15:34:32

Odlični napadalec Celja s pretresljivim priznanjem: Sem povsem nemočen, o vsem odloča ...

alesfevzer.com
Charles Ikwuemesi je v tem trenutku eden najbolj vročih nogometašev slovenske prve lige.

Robusten, močan, hkrati pa tudi hiter. Dober tako v igri z nogo kot v igri z glavo. In nepogrešljiv člen začetne enajsterice Celja. Vse to je Charles Ikwuemesi, 21-letni Nigerijec, ki je glavni razlog dobrih iger Celjanov v zadnjem obdobju. Ikwuemesi, za katerega se mnogi sprašujejo, kako za vraga je končal v Sloveniji (v minuli sezoni je igral za drugoligaša Krško), je v pogovoru za Sportklub razkril, da je bil v preteklosti skorajda že član belgijskega prvoligaša Genka, da je bil tudi podpisu pogodbe z avstrijskim Sturmom in Admiro Wacker. 


"Nimam nobenih zadržkov, da odkrito spregovorim o tem. Takrat je bil trener Genka Bernd Storck, ki je danes na čelu KAS Eupna. Na začetku je bilo vse idilično. Že po treh dneh mi je agent dejal, da bom verjetno ostal v Genku. Seveda sem bil zelo zadovoljen," je spregovoril o dneh, ko se je mudil v Belgiji. "Po nekaj dneh so stvari postale vse bolj zapletene, agent pa je bil vse bolj skrivnosten. Kasneje mi je postalo jasno, da je trener vedel, da bo dobil odpoved in zato ni želel, da podpišem za Genk, ampak da se z njim preselim v Eupen. Še teden dni, preden sem podpisal v Celju, je klical mojega agenta, naj pridem k njemu v Belgijo, a takrat smo že bili dogovorjeni s Celjani," je dodal Ikwuemesi. 

In razložil: "Igralci iz Afrike imamo velik problem, ki se imenuje agent. Bil sem tudi v graškem Sturmu in Admiri Wacker, a zgodba je bila vselej ista. Agent misli le nase, nase in še enkrat nase. Tako je to. V Steyerju sem bil najboljši igralec, eden boljših v ligi. A agent razmišlja le o svojih interesih. Upam, da me razumete. Resni klubi pa ne želijo delati z osebami, ki zavajajo in se sprenevedajo. Tako niso več želeli delati z njim, posledično pa tudi z mano ne. Sam pa sem v teh stvareh povsem nemočen, odloča agent." 

Članki iz rubrike