stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
10 16.09.2022 13:40:51

Iličić v Mariboru?! Športni direktor razkril, kaj se je dogajalo v nedeljo: Pogovarjala sva se. Odločitev je ...

Grega Wernig
Športni direktor Maribora o Josipu Iličiću.

Josip Iličić v dresu Maribora? To je prizor, ki si ga kakopak želijo videti vsi tisti, ki so na kakršenkoli način povezani s štajerskim prvoligašem. Ko se je prejšnji teden slovenski nogometaš, smo se o tem lahko prepričali vsi. Navijači so povedali svoje, tudi ljudje iz kluba so se neprestano smukali okoli sijajnega slovenskega vezista.


Kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN so se za komentar obrnili na športnega direktorja vijoličastih Marka Šulerja, ki je z Josipom Iličićem svojčas igral v slovenski reprezentanci in se še kako dobro zaveda njegove kakovosti. Z nekdanjim zvezdnikom Atalante se je pogovarjal v nedeljo na tekmi med Mariborom in Bravom. "Res sva se malce pogovarjala, povprašal sem ga, kako je kaj. Pravzaprav sva se pogovarjala o vsem drugem, samo o nogometu ne. Malo sva se šalila, malo govorila, a ne kaj veliko," je odgovoril snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo.

In kakšen je njegov pogled na to, da bi Iličić lahko prišel v Ljudski vrt, kamor ga glasno vabijo? Navijači so v Spodnji Šiški vzklikali 'Jojo Viola!' in 'Vrni se, Jojo!', te besede pa je nato na novinarski konferenci ponovil tudi trener Štajercev Damir Krznar. "Pa saj je popolnoma jasno, kaj Jojo pomeni Mariboru, in mislim, da tudi obratno – kaj Maribor pomeni njemu. Končna odločitev je bolj ali manj njegova. Resda je v zrelih nogometnih letih, toda kot igralec seveda presega raven slovenske prve lige. Po drugi strani pa vemo, kakšno obdobje je za njim. Tega ni lahko prebroditi; odvisno je od tega, kako igralec razmišlja," je bil v pogovoru za Ekipo SN jasen Šuler.

Značke: šuler, iličić

Članki iz rubrike