zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
1 16.09.2022 10:51:58

Iličić v Maribor? Agent slovenskega zvezdnika pojasnil vse, te besede tresejo Štajersko!

Profimedia
Ko je konec tedna prišel na tribuno stadiona Žak v Spodnji Šiški, kjer sta se med seboj merila Bravo in Maribor, je med privrženci Štajercev završalo kot že dolgo ne.

Še posebej, ker je sedel v neposredni bližini mariborske delegacije s športnim direktorjem Markom Šulerjem na čelu. Vsi tisti, ki jim po žilah teče vijoličasta kri, so upali, da je to prvi znak prestopne bombe vseh bomb. Prvi znak vrnitve njegovega veličanstva. Prvi znak, da bo Josip Iličić kmalu spet oblekel dres štajerskega ponosa.

ilicic
alesfevzer.com
Ali bo prišel v Maribor? Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN so o možnosti takšnega scenarija povprašali njegovega agenta Amirja Ružnića, ki že ves čas skrbi za kariero slovenskega nogometaša in ki se je seveda tudi podpisal pod tisti odmevni prestop iz Maribora v Palermo. Pa potem iz Palerma v Fiorentino in od tam v Atalanto. In seveda še pred tem iz Interblocka v Maribor. "Veste, kako je: v nogometu in v življenju nasploh nikoli ne reci nikoli. Če se bo Jojo odločil vrniti v Slovenijo, potem zagotovo pride v poštev zgolj en klub – Maribor. Vsi vemo, kaj Josip čuti do vijoličastih in kaj vijoličasti navijači čutijo do njega," je dejal Ružniić. 

ruznic gw
Grega Wernig
Čeprav si mariborski navijači zelo želijo, da bi se Jojo vrnil v Ljudski vrt, Ružnić umirja žogico. "V tem trenutku ne bi želel dajati lažnega upanja navijačem, to bi bilo od mene zelo nekorektno. Dejstvo je, da bo treba počakati, saj je položaj v tem trenutku takšen, da Josip Iličić še vedno ohranja 'status quo'. Seveda ima tudi kar nekaj ponudb iz tujine, navsezadnje še vedno uživa status odličnega nogometaša, v nogometnem svetu je zelo spoštovan. On je tisti, ki mora dobro premisliti, kaj in kako; kakšen je naslednji korak, ki ga želi storiti v svoji karieri – ali je to še naprej igranje v tujini ali vrnitev domov," je dodal najbolj znani slovenski zastopnik.

Članki iz rubrike