Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 20.08.2022 11:59:13

Boljši časi za Maribor! Krznar šokiran nad sprejemom navijačev, ti pa prejeli darilo od uprave kluba

Mariborčani so porazno vstopili v novo sezono, zato je izhod iz krize prednostna naloga novega trenerja.

Hrvaški strokovnjak Damir Krznar je na klopi vijoličastih zamenjal Radovana Karanovića. Če gre sklepati po zadnji tekmi (in obenem prvi Krznarjevi), je ekipa zaustavila drvenje voza z aktualnimi prvaki navzdol. Remi brez zadetkov z romunskim prvakom Clujem v kvalifikacijah za konferenčno ligo ni ravno sijajen rezultat pred povratno tekmo, a je vsekakor premik na bolje. Mariborčani so se namreč prvič v skoraj štirih tednih izognili porazu. Od edine prvenstvene zmage (proti Gorici s 3:2), ki pa ni dovolj, da bi se Štajerci otresli zadnjega mesta, se je nabralo šest zaporednih porazov, ki so tudi odnesli Karanovića.

Krznar je bil sicer po svojem debiju prijetno presenečen nad sprejemom navijačev, čeprav so ti med tekmo v nebo dvignili zdaj že nekdanjega stratega in mu poslali zgovorno sporočilo. No, novi trener se ni pritoževal, nasprotno: "Moje srce je polno. Hvala navijačem. Hvala jim, ker so podprli mene in tudi igralce. Celotno tekmo so bili naš veter v hrbet. To je prava definicija navijačev. Da klubu vedno stojiš ob strani – takrat, ko gre ekipi dobro, in takrat, ko je slabo. Hvala. Globok poklon. Zdaj je naša naloga, da navijačem vrnemo. Moramo biti boljši. Ne samo zaradi nas, ampak tudi zaradi navijačev."



Jutrišnji štajerski derbi s Celjem (ob 17.30 v Ljudskem vrtu) bo izjemno pomemben za nadaljevanje sezone, tudi za dvig forme pred povratno evropsko tekmo. Tega se v vodstvu 16-kratnih slovenskih prvakov zelo dobro zavedajo, zato so se odločili, da bodo v prvi vrsti nagradili tiste navijače, ki so v četrtek na stadionu podprli fante, na drugi strani pa želijo na jutrišnji tekmi čim bolj napolniti tribune.

Na uradni spletni strani kluba je zapisano: "Ob zahvali za izjemno podporo moštvu v težkih trenutkih dodatek k zvestobi: ob predložitvi kupljene vstopnice za tekmo z romunskim prvakom lahko v Vijol'čni Bajti prevzamete brezplačno vstopnico za ogled nedeljske tekme proti Celju. Velja tudi za kupce vijol'čnega poslovnega sedeža – VPS. Za kupce prek spleta in navijače iz bolj oddaljenih krajev omogočamo menjavo vstopnic tudi na blagajnah stadiona v nedeljo pred tekmo. Skupaj naprej, z enako željo. Da se dvignemo iz neprijetne situacije. Prvenstveni krog št. 6 v Ljudskem vrtu z začetkom ob 17.30."

Članki iz rubrike