Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 19.08.2022 11:53:47

Radomljani so ostali brez trenerja Nermina Bašića: To se mi je zgodilo prvič v življenju!

ALESFEVZER.COM
Šesti krog najmočnejšega domačega nogometnega prvenstva se bo začel s petkovo tekmo, odprli pa ga bodo Radomljani in Sežančani.

Oboji se bodo v tej vlogi znašli tretjič v sezoni. Domačini imajo kar nekaj težav, dvoboj bodo morali oddelati brez obolelega trenerja Nermina Bašića.


Radomljani imajo kar nekaj težav, igralski kader, ki že tako ni širok, je doživel kar nekaj udarcev. Tako so v prejšnjem krogu v Kopru manjkali Gal Primc, Ester Sokler in Andrej Pogačar, trener Nermin Bašić pa je ostal brez obolelih pomočnika Amirja Botonjića in kondicijskega trenerja Domna Zupana.

Medtem ko se bosta slednja po vsej verjetnosti tokrat že vrnila na klop, pa se bodo morali zdaj Radomljani znajti brez Nermina Bašića, ki je zbolel. "To se mi je zgodilo prvič v življenju. Vedno sem govoril, da ekipe ne bom mogel voditi le takrat, ko bom mrtev, a na žalost mi je bolezen preprečila, da bi bil z moštvom. Upam, da se bodo fantje po porazu s Koprom dobro odzvali, da popravimo vtis. Marsikaj moramo še urediti, po poškodbi Ivana Ćalušića poskušamo nekako uravnotežiti ekipo, tako da bomo mogoče v moštvu naredili kakšno spremembo," je pred nocojšnjim obračunom povedal bosansko-hercegovski strokovnjak.

Članki iz rubrike