Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

br
br
0 15.07.2022 08:44:29

Konec je! Veliki up Mure odhaja, odškodnina milijonska, iz kluba pa pravijo: mar nam je zanj

Aleš Cipot
Namigovanja o tem, da bi Niko Kasalo že v tem prestopnem roku utegnil zapustiti Fazanerijo, trajajo že kar nekaj časa, po naših informacijah pa pravzaprav ni več nikakršnega dvoma, da se bo takšen scenarij uresničil.

Veliki up je že nekaj časa pod drobnogledom oglednikov marsikaterega evropskega kluba, "pritisk" nanj je vse močnejši in bilo je kristalno jasno, da bo prej ali slej prišla ponudba, ki se ji najstnik iz Lipe in njegovi starši ter klub ne bodo mogli upreti. »Okrog njega se dogaja res veliko. Ogromno,« je pred dnevi priznal športni direktor črno-belih Denis Rajbar in povedal še veliko več. »Ali bo odšel, je v prvi vrsti odvisno od njega in staršev. Ne silimo ga nikamor, radi bi, da ostane pri nas. Za nadaljnji razvoj mu lahko ponudimo vse, samo nečesa ne, potekajo pogovori z enim klubom. Mi smo predstavili svoje zahteve, oni so razkrili, kaj so pripravljeni ponuditi. Uradne ponudbe še ni, obstaja okviren dogovor. To je za zdaj to. Bomo videli, kako se bodo stvari odvijale v prihodnje, kaj se bo dogajalo.«

Očitno se dogaja veliko. Dobili so namreč namig, da naj bi Niko Kasalo, ki se lahko pohvali z dvema nastopoma v slovenski prvoligaški druščini, v spremstvu staršev že prihodnji teden odpotoval na pogovore s predstavniki najbolj konkretnih snubcev in pričakovati je, da od tega srečanja do realizacije prestopa ne bo minilo ravno veliko časa. »Če odide, bo odšel v klub, v katerem bo lahko napredoval in se še naprej razvijal. Ker nas zanima tudi to. Mar nam je zanj, želimo mu omogočiti najboljše,« je v pogovoru za Ekipo SN zatrdil Denis Rajbar. Kje naj bi črno-beli dragulj nadaljeval kariero, sicer še naprej ostaja zavito v tančico skrivnosti, omenja se nekaj različic (Salzburg, Club Brugge, Eintracht ...), z gotovostjo pa lahko zapišemo, da se obeta milijonski posel.

Značke: mura, kasalo

Članki iz rubrike