900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 14.07.2022 14:08:53

Vroče! Hrvati razkrivajo, da bi moral na mestu Olimpijenega trenerja Prosinečkega zamenjati trener iz Dinama

Stvari so se v vsej svoji konfuziji tako ali tako obrnile po svoje, pač drugače. Vendar, lahko bi bilo ali moralo bi biti drugače.

Po informacijah hrvaških novinarjev naj bi bilo vse pripravljeno, da bi Roberta Prosinečkega na klopi ljubljanske Olimpije zamenjal Damir Krznar. Strokovnjak, ki je pred dnevi praznoval abrahama, deluje v drobovju zagrebškega Dinama. Nekajkrat je v prvem moštvu pomagal kot 'gasilec', v lanskem letu je bil tudi prvi trener, nazadnje pa je vodil Dinamovo drugo ekipo.

damir krznar
Profimedia


Ali bo Krznar še naprej na svojem delovnem mestu, je veliko vprašanje. Hrvaški nogometni velikan naj bi namreč ukinil svojo B-ekipo, iz katere so v preteklosti k Olimpiji že prihajali nogometaši. Sodelovanje med kluboma torej ni nič novega. Medtem pa se v Zagrebu soočajo s prav posebno težavo. Po odločitvi hrvaške zveze, da druge ekipe prvoligašev ne bodo več mogle tekmovati v drugi ligi, namreč ne vidijo več smisla, da bi še naprej vzdrževali svoj rezervni pogon. Dogovarjali so se z Interjem iz Zaprešića, da bi tja preselili igralce in trenerja Krznarja, a je ideja padla v vodo. Zdaj fantje množično zapuščajo Dinamo, mnogi tudi odhajajo na posojo, Krznar pa ostaja brez ekipe. Logičen naslednji korak je ukinitev druge ekipe.

Kaj pa trener Krznar? Kot rečeno, naj bi imel že 'trasirano' pot v Ljubljano, kamor bi v tem primeru bržčas odpeljal še kakšnega nadarjenega fanta, vendar so se nemško-hrvaški lastniki Olimpije odločili drugače. Južni sosedi so obrnili hrbet in se obrnili proti Iberskem polotoku. Trener je Španec Albert Riera, zadnji dve okrepitvi pa sta prispeli iz Portugalske.

Članki iz rubrike