hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 11.07.2022 19:04:51

Celjski koraki naprej na vseh področjih! To je vsekakor dober obet ... (video)

Martin Metelko
V knežjem mestu energije ne usmerjajo le na igrišče.

Pogosto slišimo, da se nogomet ne igra le na igrišču, in dejstvo je, da je v tem veliko resnice. Dogajanje na zelenici je seveda ključnega pomena, rezultati so najpomembnejše merilo, ampak za 'celotni paket' najpomembnejše postranske stvari na svetu je pomembno še marsikaj drugega. Tega se na srečo vse bolj zavedajo tudi klubi na sončni strani Alp in tega se zelo dobro zavedajo tudi v celjskem prvoligašu, kjer se je z ruskimi vlagatelji v glavni vlogi začela nova zgodba. Na vseh področjih. Denarja ne namenjajo le za to, da bi imeli karseda kakovostno in konkurenčno igralsko zasedbo, ki je seveda 'v izložbi', temveč krepijo še ekipo v klubskih pisarnah. Tudi z namenom, da bi bila 'izložba' čim bolj prijetna, da bi pritegnila čim več ljudi.

V današnjem času je treba vedno znova posegati po novih prijemih in kampanja za sezonske vstopnice gotovo sledi trendom najboljših evropskih klubov. Temu navsezadnje lahko pritrjuje dejstvo, da je pri projektu med drugim sodelovala agencija za oblikovanje iz tujine. Projekt je bil zasnovan zelo natančno in načrtno ter povezuje številne različne oblikovalce, fotografe in akterje. "Ker je želja NK Celje, da ljudi povezuje," poudarjajo na stadionu Z'dežele in dodajajo: "S kampanjo smo želeli predstaviti NK Celje kot celoto, ki jo sestavljajo nogometaši, navijači, otroci in njihovi starši, mladi upi, klubske legende ... Vsi skupaj ustvarjajo in predstavljajo čarobno vzdušje, ki se kaže v obliki veselja, strasti, sreče, ljubezni in predanosti do kluba."

To tribun takoj in zdaj kljub vsej vloženi energiji ter prizadevanjem seveda ne bo napolnilo. Čez noč pač ne gre, ampak pomembno je spoznanje, da delajo korake v pravo smer. To je dober obet ...



Članki iz rubrike