stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 11.07.2022 15:51:01

Kaj?! V Stožice bi se lahko vrnil brez odškodnine, a bo igral drugje! Poglejte, kam odhaja ...

alesfevzer.com
Nekdanji zmaj bo igral na Škotskem.

Pri Olimpiji je bil v zadnjem tednu v ospredju obračun vodstva in navijačev kluba, ki so ob velikih kadrovskih rošadah izgubili še zadnji kanček zaupanja. Stvari so se po četrtkovi uvodni tekmi nove sezone in protestu podpornikov kljub vsemu nekoliko umirile -vsaj navzven.

Ekipa se pospešeno privaja na ideje novega trenerskega štaba, pred začetkom domačega prvenstva pa bo morala četa Alberta Riere v prvem krogu kvalifikacij za konferenčno ligo popraviti skromen vtis iz Stožic. Zmaje v četrtek čaka povratno srečanje z luksemburškim podprvakom Differdangejem, ekipi se je medtem pridružila šesta okrepitev tega prestopnega roka, Portugalec Samuel Pedro, naslednji, ki ga pri Olimpiji želijo okrepiti pa je položaj levega bočnega branilca.

Tam je imel v lanski sezoni primat hrvaški branilec Marijan Čabraja, ki se je po polletni posoji vrnil v zagrebški Dinamo, a ga hrvaški prvaki v svojih načrtih ne vidijo. Ob razmeroma visoki plači (200 tisoč evrov na sezono) je bilo jasno, da bo Dinamo na vsak način iskal rešitve, na koncu se je sprijaznil celo s prodajo brez odškodnine, a se ni dogovoril z Olimpijo.

Čabraja naj bi okrepil vrste škotskega Hiberniana, Dinamo pa si je s klavzulo zagotovil delež od morebitne naslednje prodaje. Zagrebčani so lani za bočnega branilca, ki je prišel iz hrvaške Gorice, sicer odšteli 1,6 milijona evrov, nato pa je kot posojen nogometaš pred Olimpijo igral še za Ferencvaroš.

Članki iz rubrike