Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 05.07.2022 11:05:54

Dragonsi udarili tudi po koncu novinarske konference: Kar so naredili novemu trenerju, močno odmeva!

Martin Metelko
Green Dragonsi se ne dajo, po novinarski konferenci, ki je močno odmevala v javnosti, so se oglasili tudi prek Facebooka.

Green Dragonsi so svoje nestrinjanje z nekaterimi odločitvami vodstva Olimpije izrazili na ponedeljkovi novinarski konferenci, prizori pa so obkrožili Slovenijo. Pripadniki navijaške skupine so med drugim z omenjenega dogodka pregnali novega trenerja Alberta Riero, nato pa tudi sami zapustili prostor in vodstvo kluba prepustili sedmi sili.

V večernih ponedeljkovih urah je sledilo še eno sporočilo, tokrat so se oglasili pred svojega Facebooka, posebno sporočilo pa so pripravili tudi za novega trenerja in ga povabili na igro pokra. Zapis si v spodnjih vrsticah lahko preberete v celoti in brez popravkov.

"Ko lutka po imenu Deliusov Adam laže in zavaja celotno slovensko športno javnost je jasno nekaj: V četrtek ob 16:00 vsi na plato pred severno tribuno. Vabljeni vsi navijači Olimpije, ne samo Green Dragonsi.


Zdaj pa le nekaj najnovejših dejstev:
- Ponedeljek je, evropska tekma je v četrtek. Vstopnic za tekmo ni možno kupit. Vodilni se celo poigravajo z mislijo, da bi tekma bila odigrana pred zaprtimi vrati.
- Veselijo se prihoda Zilkića, za katerega je Igor Barišič ne dolgo nazaj izjavil, da tak igralec nima kaj iskat v klubu, saj naj bi rekel, “da v slabšem klubu kot je Olimpija še ni igral”. Danes tega istega igralca častijo, ker je proti Prosinečkemu.
- Lutka oz. predsednik ponosno zavaja, da odide za nekaj evrov, čeprav sam dobro ve, da je na včerajšnjem sestanku jasno in glasno zatrdil, da kluba nimajo namena prodajat pod nobenim pogojem.
- Za 1.7. je bila obljubljena novinarska konferenca s predstavitvijo novega opremljevalca, novega generalnega sponzorja, predstavitvijo vizije, novih članov upravnega odbora itd. Sami ocenite kaj od tega Delius počne na srečanjih z mediji!
- Rieri sporočamo, da je vabljen na GD poker turnir jutri zvečer. Lokacijo mu sporočimo, nagradni sklad pa gre za delno poplačilo plač igralcem, ki na njih čakajo že tri mesece!"

Članki iz rubrike