Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Raiven, polfinalni večer, Evrovizija 2 Njena.si

Evrovizija: Raiven se je uvrstila v finale ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

ou
ou
0 05.07.2022 10:47:21

Prvi termin nogometnega kampa Zmajevo gnezdo uspešno zaključen

Med trenerji najdemo tudi bivše reprezentante (Senad Tiganj)
Prejšnji petek se je v Kranjski Gori zaključil prvi termin nogometnega kampa Zmajevo gnezdo.

60 otrok je zaključilo z intenzivnim nabiranjem nogometnega znanja in pravo mero zabave ter druženja. Nogometaši so bivali v Kranjski Gori, treninge pa so opravljali v sodobnem nordijskem centru Planica, tik pod legendarno Letalnico bratov Gorišek, ki ji enostavno pravimo ‘Velikanka’. Pogoji v Planici so bili naravnost fantastični, saj so udeležencem poleg odlične infrastrukture prizanesle tudi temperature, ki so se vrtele okoli idealnih 25 °C.


Da je vse potekalo kot mora je skrbela izkušena trenerska ekipa, ki jo sestavljajo med drugimi tudi bivši reprezentanti Slovenije. Poleg idejnega vodje kampa – Hajra Rizvića, ki je deloval tudi kot direktor nogometne šole NK Olimpija Ljubljana, so treninge vodili še Senad Tiganj (igral je za Olimpijo in nosil tudi reprezentančni dres), Amir Agić (nekdanji nogometaš Olimpije in Željezničarja iz Sarajeva), Miroslav Grbić (igral je za Domžale in Padovo) ter obetavni trener Enej Križman. Prisotni so bili tudi partnerji OŠ Olimpija NK Kranjska Gora s Tanjo Žerjav, ki je cel čas nudila podporo. Na obisk pa je večkrat prišla tudi poslanka državnega zbora Katarina Štravs.

Poleg treningov, ki so potekali dvakrat dnevno so otroci obiskali tudi vse znamenitosti Kranjske Gore. Kopali so se v kristalno čistem jezeru Jasna, pohajkovali po smučišču in raziskovali skrite kotičke mesta. Večerne ure so bile rezervirane za zabavo. Za vse, ki bi se radi prijavili na kamp, bosta avgusta na voljo še dva termina. Več na www.kamp.olimpijaljubljana.com.

Značke: olimpija, mladi, nogomet

Članki iz rubrike