Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 06.07.2022 08:00:16

Fantasy je nazaj: popularna igra tokrat s številnimi novostmi in bogatimi nagradami

Začenja se nova sezona slovenske prve lige in skupaj z njo se seveda vrača tudi izjemno popularna strateška nogometna igra Fantasy, ki jo skupaj organizirata Ekipa in Nogometna zveza Slovenije, vsak teden pa je zanjo rezerviran tudi poseben kotiček v zelo popularni nogometni oddaji Pod prečko, ki jo lahko spremljate na kanalih Sportkluba.

Za vse tiste, ki Fantasyja še ne poznate. Gre za strateško nogometno igro, v kateri se postavite v vlogo virtualnega trenerja (ali menedžerja), izberete svojo ekipo, sestavljeno iz 15 nogometašev (dva vratarja, pet branilcev, pet vezistov in trije napadalci), ki igrajo v desetih slovenskih prvoligaških klubih. Enajst od petnajstih nogometašev postavite v začetno enajsterico, preostale posadite na klop za rezervne nogometaše. In nato napeto spremljate, kaj bodo vaši izbranci storili v resničnem svetu, na tekmah prve slovenske nogometne lige. Če bodo igrali dobro, zabijali zadetke, zbirali asistence in hkrati še preprečevali nasprotnikom pot do gola, potem boste zelo uspešni. Točkujejo se namreč goli, podaje in 'clean sheeti', ki jih v svojo statistiko zabeležijo vaši izbranci. Z minus točkami se 'nagradi' tiste, ki prejemajo zadetke, rumene in rdeče kartone.

V igrici Fantasy tekmujete proti svojim prijateljem, znancem, sodelavcem in drugim navdušencem nad igrico. Skozi celotno sezono prve lige Telemach zbirate točke in če boste na koncu med najbolj uspešnimi, boste prejeli tudi kakšno izmed zelo bogatih nagrad. V tem trenutku jih še ne bomo razkrili, a lahko vam zgolj namignemo, da se je generalni sponzor slovenske prve lige Telemach odločil, da si zmagovalec zasluži lepo plačilo za ves trud, ki ga bo vložil. Spet nekoga drugega čaka zanimivo in razburljivo popotovanje, skupaj z ogledom spektakularne nogometne tekme. V igri so tudi zanimive, verjamemo da zelo atraktivne nagrade Nogometne zveze Slovenije in Ekipe. Skratka, več kot dovolj razlogov, da se nam pridružite pri igranju.



Nova sezona je seveda že odprta, prijavite se lahko TUKAJ.

Za pomoč ob prijavi so pri Sportklubu posneli tudi kratek videoposnetek, v katerem najdete vsa navodila in vse potrebne informacije.

Značke: fantasy, plt

Članki iz rubrike