Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 05.07.2022 13:35:02

Šok za PSG! Ko je izvedel, je Neymar ponorel in klubu postavil ultimat

Profimedia
Da je ljubezni med Brazilcem in pariškim velikanom konec, je že nekaj časa znano. Ločitev je zelo blizu.

Potem ko je Nasser Al-Khelaifi zadržal v moštvu Kyliana Mbappeja, ta pa je z novo pogodbo dobil neskončno moč v slačilnici, je 30-letni Neymar spoznal, da bo moral narediti zasuk v svoji karieri. Že tako ali tako ni bil najbolj zadovoljen v Parizu, pa tudi Parižani niso bili najbolj zadovoljni z njim. Za nameček prihaja nov trener - Christophe Galtier.

Klubsko vodstvo je očitno Brazilca že pred časom prekrižalo in se brez njegove vednosti dogovarjalo za njegov prestop v Chelsea. Ko je Neymar za to izvedel, je enostavno ponorel, saj ima navsezadnje pogodbo s PSG-jem do leta 2027. Ker se je v svoji glavi sprijaznil z odhodom, bi sprejel tudi selitev na Stamford Bridge, vendar pod svojimi pogoji.


Časa za usklajevanje želja in pogojev je še dovolj - do izteka avgusta, obenem pa Parižani vendar pričakujejo, da se bo Neymar na počitnicah ohladil in zmanjšal svoje zahteve. Francoski mediji z dobrimi informacijami namreč trdijo, da igralec za prekinitev pogodbe zahteva izplačilo dogovorjenega do konca. PSG bi mu tako moral nakazati dobrih 200 milijonov evrov.

Parižani so šokirani, saj bi jih kljub zajetnemu proračunu takšen strošek močno prizadel. Chelsea je, denimo, za Neymarja pripravljen plačati 80 milijonov evrov.

Spomnimo: brazilski zvezdnik je še vedno na vrhu najdražjih prestopov vseh časov, pred petimi leti je njegova odškodnina pri prestopu iz Barcelone v PSG znašala 222 milijonov evrov.

Značke: neymar, psg, chelsea

Članki iz rubrike