stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 02.06.2022 13:29:12

Temu pravite počitek? Poglejte si, kaj čaka slovenske prvake, Mariborčani se vračajo že v ...

Grega Wernig
V Mariboru že imajo načrt priprav na novo sezono.

V Ljudskem vrtu sploh še niso dobro proslavili naslova državnega prvaka, časa za počitek pa ni prav dosti. Nogometaši Maribora se bodo morali že zelo kmalu vrniti na treninge, kot so danes sporočili iz kluba, se bodo morali vrniti že v ponedeljek, 6. junija.


"Dnevi premora z mislijo na nove delovne obveznosti. Specifika prehoda nogometnih pomladi v poletja je znana, prostih dni je manj kot po koncu jesenskega dela. V Ljudskem vrtu klubski ustroj postavlja smernice novih organizacijskih projektov, športni direktor sestavlja kadrovski mozaik, trener pa je že pri periodizaciji treningov," so zapisali na uradni spletni strani mariborskega prvoligaša.

"Uživamo v tem, kar smo naredili, ni pa veliko časa za sproščanje. Veseli nas, da je bil glavni cilj sezone in skupnega projekta uresničen. Večina igralcev je na počitnicah, nekateri so na reprezentančnih akcijah. Sam sem nekaj dni preživel ob obali, zdaj pa se s sodelavci v strokovnem štabu že usmerjamo k novi sezoni," pravi trener Radovan Karanović in dodaja: "Prvi trening bo 6. junija, uvajalni del bo potekal v Ljudskem vrtu, nato bomo zamenjali okolje. Selitev v Moravske Toplice je predvidena 11. junija. Med bivanjem v tradicionalni klubski pripravljalni bazi bomo ob seriji treningov odigrali dve tekmi, potem imamo v načrtu do otvoritve sezone in evropske premiere še tri, torej skupaj pet. Glede na kratek čas bo delo intenzivno, z osredotočenostjo, da moramo biti v tekmovalni podobi že na prvi uradni tekmi. Videli bomo, kaj se bo v prihodnjih dneh dogajalo z igralskim kadrom. Verjetno bo treba sestaviti nekoliko drugačen, nov mozaik, a se ob pozitivni energiji po razpletu prejšnje veselimo nove sezone."

Članki iz rubrike