kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Ekipa SN/nu
Ekipa SN/nu
0 02.06.2022 09:12:25

V Domžalah se je zgodil velikanski preobrat! Stojanović zahteval preveč? Že danes bodo potrdili novega ...

Profimedia
Dolgo je trajalo, toda domžalska zgodba iskanja naslednika Dejana Djuranovića se je vendarle zaključila, na današnji tiskovni konferenci pa bo dobila še uradno potrditev. Na koncu se je zgodil preobrat! Ob Kamniško Bistrico se namreč ne vrača Slaviša Stojanović, temveč Simon Rožman. Strokovnjak iz Štor bo na rumeno klop spet sedel po nekaj več kot treh letih in pol.

Vse je kazalo, da so Domžalčani vprašanje naslednika Dejana Djuranovića rešili že v končnici prejšnje sezone. "Slaviša Stojanović je naša prva izbira, naša velika želja. Smo tik pred sklenitvijo dogovora. Urediti je treba še določene podrobnosti, a so bolj birokratske kot pa strokovno-tehnične narave. Pričakujem, da bomo zadevo v kratkem zaključili," je v oddaji Pod prečko na Sportklubu povedal športni direktor Domžal Matej Oražem. "Od Slaviše se želimo vsi veliko učiti, trdno sem prepričan, da bomo dosegli dogovor. Domžale mu lahko ponudijo stabilnost, dolgoročno delo in razvoj mladih nogometašev. Naša filozofija je tista, ki ga je pritegnila, da o lepih spominih ne govorimo. Morda je prišel trenutek, da spet skupaj naredimo nekaj velikega," je pristavil takratni športni direktor rumenih, ki je medtem prevzel naloge izvršnega direktorja.

Belega dima pa ni bilo ...
To je bilo 16. maja in pravzaprav nihče ni dvomil, da se bo napovedani scenarij uresničil, ampak ... Dnevi so minevali, belega dima ob Kamniški Bistrici pa kar ni in ni bilo. Kakopak je kmalu postalo jasno, da so se stvari začele zapletati, vendar so le redki vedeli, do katere stopnje. "V preteklih dneh Slaviše Stojanovića ni bilo v Sloveniji, zato smo morali na nekatere stvari malce počakati. Vse bo zelo hitro jasno. Čez dan ali dva," je še v drugi polovici prejšnjega tedna »miril« Matej Oražem, ampak tudi on je moral podpisati »kapitulacijo«.


Sprijazniti se je moral, da se z nekdanjim selektorjem slovenske izbrane vrste vendarle nista našla na isti valovni dolžini in 52-letni Ljubljančan se ne bo vrnil v klub, v zgodovino katerega je že zapisan z zlatimi črkami. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da so rumeni pod njegovo taktirko osvojili obe prvenstveni lovoriki, toda tega zdaj ne bodo poskušali ponoviti skupaj. "Slaviša Stojanović ni več kandidat za trenerja Domžal," je kolegom s tiskane izdaje Ekipe SN včeraj potrdil sveži športni direktor Senijad Ibričić.

Ker je hotel ekipo za naslov prvaka?
Kje se je potemtakem zalomilo? Vmes je bilo iz več virov slišati namigovanja o različnih pogledih vpletenih strani na prihodnost z uglednim strokovnjakom v glavni vlogi ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: domžale, rožman

Članki iz rubrike