mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
16 02.06.2022 11:12:49

Rožman in Stojanović! Domžalčani osupnili, tekmecem pred začetkom nove sezone poslali jasno sporočilo!

Grega Wernig
Domžalčani so predstavili novega trenerja in razkrili, da se v klub vrača tudi Slaviša Stojanović. A v drugačni vlogi, kot je to pričakovala slovenska nogometna javnost.

"Z današnjim dnem vodenje članske ekipe Nogometnega kluba Domžale znova prevzema Simon Rožman! 39-letni strateg se je z vodstvom dogovoril za triletno sodelovanje. Slaviša Stojanović bo imel vlogo svetovalca," so na svoji spletni strani uvodoma zapisali Domžalčani in nadaljevali: "V novo sezono z novim trenerjem. Na klop Domžal se pred začetkom tekmovalnega leta 2022/23 vrača stari znanec, ki je tako glavni akter prve kadrovske poteze pod okriljem novega športnega direktorja Senijada Ibričića.
Rožman je rumeno družino vodil med septembrom 2016 in septembrom 2019, ko je nasledil Luko Elsnerja. V tem obdobju je z moštvom trikrat tekmoval v Evropi in enkrat osvojil pokalno lovoriko (2017). V kvalifikacijah za evropsko ligo je z Domžalami izločil predstavnika nemške Bundeslige Freiburg, med lepše trenutke ob Kamniški Bistrici seveda spada tudi uspešno uveljavljanje številnih mladih fantov na slovenskih zelenicah!
Po odhodu iz Domžal je Simon Rožman z Rijeko nastopal v Ligi Evropa, nato sledila je vrnitev v Slovenijo, natančneje v Maribor in nazadnje Celje, sedaj pa je Simon ponovno tam, kjer je v trenerski karieri deloval največ časa. Celotna podoba strokovnega štaba bo znana v kratkem."

Značke: slovenija, domžale

Članki iz rubrike