stanovanja, blok, stanovanjski blok Svet24.si

Pogodba potekla, najemnik pa noče iz stanovanja. ...

chrysaora-hysoscella, kompasna-meduza Svet24.si

V zahodni Istri mrgoli nevarnih meduz, do kdaj bo ...

Ervin Renko Necenzurirano

Menjava nadzornikov Pošte: kmalu razrešitev ...

PER-DRNAC POZAR bojan-MEDIASPEED Reporter.si

Požar se debelo spreneveda: tretja Janševa vlada...

pogacar Ekipa24.si

Šok! Drama v družini Pogačar, Tadej prosi za ...

ana-roš-&-tuš-boutique, ana-roš Njena.si

To je izbranec Eve Peternelj (Exatlon)

marketa hajkova Ekipa24.si

Ojoj! To pa ni lepo za videti! Vrhunska kolesarka ...

nu
nu
4 21.05.2022 00:16:21

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali jutri v Ljubljani? Predsednik odločno o 'frajerjih' in sankcijah ...

Jurij Kodrun
Predsednik Kopra Ante Guberac po porazu z Radomljami razočaranja ni skrival.

Koper je pred zadnjimi 90 minutami izgubil položaj, v katerem bi sam odločal o svoji usodi. Da bi si torej z zmago v Šiški zagotovil dvojno krono, toda medtem je ponedeljkov dvoboj dobil novo razsežnost, ki prvega moža kanarčkov nikakor ni pustila ravnodušnega. Informacija, da naj bi Mariborčani z denarno nagrado dodatno motivirali Radomljane, da so na Bonifiki kljub temu, da niso imeli rezultatskega imperativa, 'šli do konca', je dvignila obilo prahu.

"Veste kaj, poiskali smo mnenje pri odvetnikih. Oziroma smo jim naročili, naj podrobno preučijo pravilnik tekmovanja. Če bodo ugotovili, da je to dovoljeno, bom Mariborčanom čestital. Potem so 'frajerji' in vsa čast, da so pripravljeni toliko narediti za uspeh. Kapo dol! Če pa to ni dovoljeno, bomo zahtevali sankcije," poudarja alfa in omega Kopra, vendar to še ni bilo vse. "Če bomo prišli do spoznanja, da takšno početje ni dovoljeno, bomo razmislili o tem, ali bomo v Šiški sploh igrali. Potem je prvenstvo neregularno. V tem primeru lahko pridemo v Ljubljano le za to, da bi nam podelili pokal za naslov prvaka," je pristavil Guberac. O njegovih besedah naj si vsak sam ustvari svoje mnenje ...


DALJŠI POGOVOR S PREDSEDNIKOM KOPRA – TUDI O TEM, KAKO KOMENTIRA PORAZ Z RADOMLJAMI IN O MOŽNOSTI, DA BI KOPER FINANČNO MOTIVIRAL MURO – SI LAHKO PREBERETE SAMO V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike