Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.03.2022 13:23:20
Deli članek:

BOMBA IZ STOŽIC: Olimpija bo ZA ZAKLJUČEK SEZONE pripeljala ODMEVNO OKREPITEV IZ UKRAJINE!

Domen Jančič

Pri Olimpiji še niso vrgli puške v koruzo, ko je govora o boju za naslov slovenskega državnega prvaka.

Čeprav osem krogov pred koncem zaostanek Olimpije za vodilnim Mariborom znaša vse prej kot skromnih sedem točk, so v zmajevem gnezdu prepričani, da boj za naslov državnega prvaka še ni izgubljen. Pred reprezentančno pavzo so se odločili za zamenjavo trenerja, nepriljubljenega Dina Skenderja je zamenjal veliko bolj popularni Robert Prosinečki, Veliki Žuti pa bi lahko za zaključek sezone dobil tudi izjemno močno okrepitev. 

Po naših informacijah naj bi namreč v zmajevo gnezdo prišel nekdanji mladi hrvaški reprezentant Neven Djurasek, ki je v letošnji sezoni kot posojen nogometaš zagrebškega Dinama igral za ukrajinski Dnipro. Zaradi vojne v Ukrajini je seveda ukrajinsko državno prvenstvo prekinjeno, Uefa in Fifa pa sta nogometašem, ki si kruh služijo v tej državi, dovolili, da si navkljub temu, da je prestopni rok že končan, poiščejo nove delodajalce. Benjamin Verbič je tako denimo odšel iz Dinama Kijiv v poljskega velikana Legio iz Varšave, Neven Djurasek pa bi lahko torej iz Dnipra prišel v  Olimpijo! 

Profimedia
Hrvaški defenzivni vezist je bil sicer v letošnji sezoni en izmed ključnih mož Dnipra, ki je po 18 prvenstvenih tekmah zasedal zelo visoko tretje mesto na prvenstveni lestvici, s sedmimi točkami zaostanka za vodilnim Šahtarjem iz Donecka in petimi točkami zaostanka za kijivskim Dinamom. Djurasek je odigral vseh 18 tekem, od tega je 17-krat začel v začetni enajsterici.