Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.03.2022 10:36:45
Deli članek:

Noro, kaj se dogaja v MARIBORU! Vijoličasti bi vrnili denar za vstopnice, kar je sledilo, pa ...

m24

Maribor takšnega odziva ni pričakoval.

Maribor se je pred tekmo z Muro znašel v zelo zahtevnem položaju. Vodstvo tekmovanja je dan pred tekmo sporočilo, da bodo morali zaradi dogodkov na prejšnji tekmi na naslednjih dveh obračunih zapreti tribune za gledalce, težava pa je bila ta, da so bile vstopnice že v prodaji.

No, vijoličasti so svojim navijačem ponudili, da jim povrnejo kupnino, naleteli pa na zelo nepričakovan odziv.

"Po obvestilu o možnosti vračanja denarja za kupljene vstopnice na tekmi z Muro smo se srečali s številnimi odzivi, z različnih strani. Navijačev, a tudi poslovnih partnerjev.
Ker je bila kazen izrečena le 27 ur pred tekmo, na kateri je bila predvidena tudi otvoritev novih hospitality prostorov pod zahodno tribuno, so nastali veliki stroški. Razumljivo je, da dogodka za več sto ljudi ne začneš pripravljati tik pred svečanostjo, ampak so vse potrebne organizacijske aktivnosti stekle veliko prej. Tako smo ob sporočilih navijačev, ki se odrekajo povrnitvi kupnine, prejeli tudi dopise podjetij, ki so sporočila, da ne bodo izstavila računa za opravljeno storitev. Kot njihov prispevek v celotni zgodbi z NZS. Mi skupaj eno smo, tudi v takšni obliki ..." so Mariborčani zapisali v sporočilu za javnost.