Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.03.2022 00:49:14
Deli članek:

RAZKRITJE nemškega novinarja! Za 350 milijonov plus provizijo za Raiolo bo HAALAND oblekel DRES TEGA KLUBA >>>

Norveški napadalec Erling Haaland je eden najbolj zaželenih nogometašev v tem trenutku.

Kje bo kariero nadaljeval danes še član dortmundske Borussie, je vprašanje, ki si ga že dalj časa zastavlja sleherni ljubitelj nogometa. Jasno je, da so za njegove usluge zainteresirani praktično vsi najbogatejši klubi na stari celini. Praktično vsak teden se pojavi nova podrobnost o njegovi prihodnosti.

Kot vse kaže bo bitko zanj vendarle na koncu dobil madridski Real, ki je že ves čas ob Barceloni in Mancehstru Cityju eden najbolj resnih snubcev. Ugledni nemški novinar Patrick Berger je razkril nove podrobnosti o ponudbah za norveškega čudežnega dečka. Po njegovih trditvah naj bi Katalonci že izpadli iz igre.

"Erling Haaland se sicer še ni dokončno odločil. Ponudba Manchestra Cityja je v tem trenutku najboljša, a Real razmišlja, da bi izenačil to številko. Barcelona zaradi krize ni več aktualna. Ekipa Haalanda se bo kmalu odločila," je zapisal Berger.

Španski športni časnik Marca v ospredje postavlja Real, češ da bo Norvežan poleti že član kraljevega kluba. V vodstvu Reala naj bi se že vse dogovorili s Kylianom Mbappejem, ki bo po tej sezoni prost igralec. A načrt Florentina Pereza je še večji, s prihodom Haalanda bi združili oba najbolj vroča mlada napadalca. Po informacijah iz španske prestolnice, je denar za oba zvezdnika že zagotovljen.

V Marci so zapisali, da naj bi bila cena za Haalanda 130 milijonov evrov, skupaj z igralčevo plačo številka naraste na 350 milijonov, svoje pa bo zahteval tudi agent Mino Raiola. Jasno je, da bodo morali nekateri igralci zapustiti Santiago Bernabeu, na izhodnih vratih so se tako znašli Luka Jović, Eden Hazard, Dani Ceballos, bržčas tudi Gareth Bale, Marcelo in Isco.

V Realovih pisarnah kmalu pričakujejo obisk generalnega direktorja nemškega kluba Hansa-Joachima Watzkeja. Dogovor o prestopu naj bi potrdili do konca meseca.

V Dortmundu že imajo izbranega novega napadalca. Haalandove zadetke naj bi nadomestil Karim Adeyemi, ki danes blesti v Salzburgu. No, njegove zadetke v vrstah serijskih avstrijskih prvakov pa bi moral nadomestiti Benjamin Šeško.