Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.03.2022 19:43:14
Deli članek:

Hahaha, EPSKO! Glejte, kako je komentator POIMENOVAL SKENDERJA ob porazu Olimpije! O tem GOVORIJO VSI!

alesfevzer.com

Domislica, ki je nasmejala nogometno Slovenijo.

Olimpija si je privoščila domač poraz 2:4 proti Celju, potem ko je izgubljala že 1:4 in potem ko je nekaj dni prej tri zadetke prejela ob porazu v Murski Soboti. Predstava in poraz sta močno prizadela navijaško skupino Green Dragons, ki se je odločila za več oblik protesta (vse o tem na tej povezavi), napetost v ljubljanskem klubu pa je zagotovo vse večja. Pravzaprav je za Olimpijo edina vsaj zasilna rešitev v tem položaju dejstvo, da tudi Maribor dvakrat zapored ni zmagal in je pri "le" 5 točkah prednosti. 

Vseeno je pritisk v Ljubljani velik, veliko pa je seveda vprašanje, kako ob tem klub razmišlja o usodi trenerja Dina Skenderja. Kjer pa zadeve niso preproste - kot je dal jasno vedeti televizijski komentator tekme Goran Obrez. "Ali bo Dino Brat Skender ostal na klopi Olimpije," se je vprašal in trenerja Olimpije poimenoval z vmesnim vzdevkom, kot da gre za kakšnega Južnoameričana. S tem pa je seveda spomnil na dejstvo, da je Marin Skender, trenerjev brat, eden od glavnih funkcionarjev kluba. 

Omenjeni komentator je nato ubesedil misli marsikoga, ko je ugotavljal, da če bi bil trener Olimpije kdorkoli drug, v tem trenutku ne bi imel pravih možnosti za poklicno preživetje. V teh okoliščinah pa bi bile stvari vendarle lahko drugačne. Ali precej drugačne.