Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.03.2022 19:18:25
Deli članek:

Noro, kaj so NAREDILI DRAGONSI po hudem PORAZU OLIMPIJE! Pred tem pa skandirali ... TOLE!

Domen Jančič

Vroče dogajanje v Ljubljani.

Potem ko je povedla 1:0 in tudi ni slabo odigrala prvega polčasa, si je Olimpija proti Celju privoščila izjemno boleč domač poraz 2:4. Olimpijo je v prvem polčasu z začetniško napako največjih razsežnosti na cedilu pustila njena vratarska "okrepitev" Ivan Banić (njegov neverjeten spodrsljaj najdete na tej povezavi), v drugem delu pa se je domača ekipa povsem razpadla. Celjani so hitro zadeli dvakrat za 3:1, nato pa sredi Stožic vodili celo 4:1. 

Olimpija je poraz zgolj znižala, ob tem udarnem porazu pa so si pošteno dali duška najzvestejši ljubljanski navijači. Green Dragonsi so - in to do zadnjega - v 86. minuti protestno zapustili svojo tribuno, pred tem pa so domačo ekipo nagradili z nekaj zelo sočnega skandiranja. Ko je Celje zadelo za 4:1 zadel, so se z vzhodne tribune oglasili vzkliki "Dino, adijo,", Dragonsi pa so temu dodali "Dino v napad ale, ale!" Čez nekaj minut pa je sledilo skandiranje "Četrto mesto, četrto mesto!"    

Za navijaško skupino je bil poraz verjetno še bolj boleč, ker je bil na drugi strani v dresu Celja Tomislav Tomić, ki se ga je Olimpija grdo odkrižala, in ker se jim najbrž kolca po vratarju Nejcu Vidmarju, za katerega velja nekaj podobnega. 

Domen Jančič