profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 24.01.2022 12:57:03

NO, ja!? OLIMPIJA se je ODKRIŽALA še enega igralca! Velikemu SLOVENSKEMU UPU zaprli vrata...

Martin Metelko
Pri zeleno-belih iz Ljubljane so se kot kaže odločili, da bodo pošteno prevetrili ekipo za nadaljevanje prvenstva 2021/22, ko napadajo naslov državnega prvaka.

Cela kopica igralcev je že dobila 'rože v slovo', še nekaj pa naj bi jih odšlo iz najuspešnejšega ljubljanskega nogometnega prvoligaša. Olimpija je pred letom prodala slovenskega reprezentanta Enrika Ostrca, ki bo junija dopolnil 20 let, francoskemu prvoligašu Troyesu za okoli 700.000 evrov. Francozi, ki sodijo v skupino nogometnih klubov pod okriljem City footbal group, pa so Ostrca takoj posodili Ljubljančanom nazaj, toda Olimpija je morala prevzeti del Ostrčeve plače (seveda ni tako mala, saj če je prevzela tretjino, je to še vedno okoli 10.000 evrov). Ostrc je seveda velik strošek za proračun Olimpije, zato se ga verjetno želijo znebiti, posebej, ker v jesenskem delu ni veliko igral (vsega skupaj za eno celo tekmo). V igro je prišel na vsega petih tekmah. 

Seveda s tem niso bili zadovoljni pri Troyesu, kjer vseeno računajo, da bi se Ostrc moral razvijati. Napreduje pa seveda lahko samo, če igra. Kot kaže so se zato pri Troyesu odločili, da vzamejo Ostrca iz Olimpije in ga posodijo belgijskemu drugoligašu Lommelu, ki tudi sodi pod okrilje City footbal group. 

Toda... Ali je to dolgoročna športna politika Olimpije? Mlade slovenske igralce nočejo obdržati niti na posodi, prihajajo pa...   

Značke: olimpija, odhodi

Članki iz rubrike