kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 24.01.2022 12:19:00

DRAMA mladega zvezdnika BARCELONE: Komaj se je vrnil po poškodbi, zdaj pa TALE ŠOK!

PROFIMEDIA
Slabe novice za mladega zvezdnika Barcelone.

Mladi napadalec Barcelone Ansu Fati, ki ga mnogi vidijo kot naslednika Lionela Messija v dresu Barcelone, ne nazadnje pa so mu v klubu zaupali tudi desetico na dresu, preživlja pravo dramo.

Komaj se je dobro vrnil po poškodbi kolena, ki mu je vzela skoraj celo lansko sezono, pa je pred koncem leta 2021 sledila poškodba mišice, zaradi katere se je od novembra do januarja spet znašel na stranskem tiru. Tega meseca se je vendarle spet vrnil, odigral dve tekmi, nato pa nov šok.



Fati se je na pokalni tekmi proti Athleticu spet poškodoval, zadnji pregledi pa so pokazali, da gre za precej neprijetno poškodbo stegenske mišice. Zdaj je odločitev povsem v njegovih rokah, vendarle pa so zdravniki bolj naklonjeni novi operaciji, s katero bi bilo zdravljenje učinkovitejše, hkrati pa to pomeni, da bo izpustil preostanek sezone.

Fati naj bi se sicer bolj nagibal k okrevanju brez operativnega posega, v tem primeru pa bi bila vrnitev na zelenice precej hitrejša, saj bi bil nazaj lahko že v roku dveh mesecev, po drugi strani pa obstaja večje tveganje, da bi poškodbo obnovil. Kakorkoli že, španski mediji poročajo, da bo moral že danes sprejeti odločitev, mladi španski nogometaš pa resnično preživlja težko obdobje.

Značke: fati, barcelona

Članki iz rubrike