hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
8 23.01.2022 14:07:02

Tretji poraz na treh tekmah, Skenderja pa VESELI mladenič: On je PRIHODNOST OLIMPIJE, nanj vsi ...

alesfevzer.com
Olimpija je na tretji pripravljalni tekmi zabeležila še tretji poraz, a tokrat je našla vsaj pot do mreže.

Olimpija je v soboto odigrala tretjo pripravljalno tekmo v letu 2022. Po obračunih z Osijekom (0:3) in Dinamom (0:2) se je v Umagu pomerila z madžarskim klubom Haladas, kateremu je morala priznati premoč z 2:3. Zmaji so večji del tekme prednjačili na zelenici, a prejeli tri sila poceni zadetke. Usodne so bile preprosto prevelike napake v obrambi, tudi v napadu pa bi lahko Olimpija glede na priigrane priložnosti zabila še vsaj kakšen gol več. Ob tem velja poudariti, da je Olimpija skoraj 70 minut tekme odigrala z nogometaši, ki na obračunih z zagrebškim Dinamom in Osijekom niso dobili veliko priložnosti.


"Želel sem preveriti, v kakšnem stanju so nogometaši, ki pred tem niso veliko igrali. Želel sem tudi dobiti odgovor, na koga lahko računam in na koga v tem trenutku iz takšnega ali drugačnega razloga še ne morem. Zanimalo me je, kdo je sposoben odigrati na ravni, ki jo pričakujemo od nogometašev. Prav tako je moja dolžnost, da vsem ponudim priložnost za dokazovanje. In kdaj jim jo bom, če ne med pripravami? Tudi fantom sem na začetku priprav rekel, da imajo vsi enake možnosti. Da se lahko vsi dokažejo. Zato tudi vsi dobivajo priložnost. Na koncu priprav, ko bomo imeli pred očmi jasno sliko, pa bomo seveda potegnili črto in videli, kdo je notri in kdo ne," je po koncu obračuna v Umagu, ki si ga je v živo ogledala tudi peščica navijačev Olimpije, za spletno stran ljubljanskega prvoligaša povedal trener Dino Skender.

Jasno je, da z novim porazom ni zadovoljen, po sobotni tekmi pa je želel javno izpostaviti enega od posameznikov - Marcela Ratnika. Mladenič je v odsotnosti lažje poškodovanega Matica Finka zaigral na zanj ne ravno običajnem položaju. Kljub temu je odigral zrelo, odgovorno in odločno. "Z Marcelom sem resnično zelo zadovoljen. Čeprav je mlad, igra zelo zrelo. Tudi na treningih dela odlično in nisem bil presenečen, da je tokratno tekmo odigral na tako visoki ravni. Marcel je prihodnost Olimpije in nanj vsi v klubu resno računamo," je zaključil glavni trener Olimpije.

Članki iz rubrike