gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rb
rb
0 21.01.2022 10:44:02

Jasno sporočilo tekmecem v 1. SNL. Spet z branilcem za 150.000 EVROV in PONIŽUJOČA ponudba!

Domen Jančič
Živahno dogajanje na Bonifiki.

Luka Šušnjara, Diogo Izata, Marko Đira in Anis Jašaragić so dobili družbo. Koprčani so dobili še peto zimsko okrepitev, iz knežjega mesta se je na Bonifiko vrnil Maj Mittendorfer. Takšno možnost smo pred dnevi v našem časopisu že napovedali, a se je vmes zdelo, da se ne bo uresničila, toda naposled so vodilni možje grofov in kanarčkov dosegli dogovor: 21-letni branilec je podpisal triletno pogodbo, v četrtek je prvič treniral pod vodstvom Zorana Zeljkovića.

Spomnimo, na stadion Z'dežele se je preselil poleti, Celjani so zanj odšteli 150 tisoč evrov odškodnine, toda v novem okolju se ni znašel. Zbral je zgolj tri ligaške nastope, na igrišču je preživel le 121 minut, kar ni zadovoljilo nikogar, in odhod je logična posledica. Po naših podatkih Primorci za zadnjo okrepitev niso odšteli niti centa, celjski prvoligaš si bo finančni vložek v mladeniča poskušal povrniti ob njegovem morebitnem naslednjem prestopu.
Koper je torej na tržišču zelo dejaven, še naprej pa ostajata negotovi usodi Maksa Barišića in Žana Žužka; oba sta še vedno v rumeno-modrem. Ni skrivnost, da se za 24-letnega branilca zanima eden od belgijskih prvoligašev, toda ponudba, ki je priromala na naslov kluba, je bila preskromna. Še več, na Bonifiki so jo označili kot ponižujočo – za nadvse pomembnega člena ekipe bi radi iztržili okrog 300 tisočakov.

Kadrovanje na Obali je gotovo tudi sporočilo tekmecem, Mnogi so pričakovali razprodajo, a vodilni možje kluba so se odzvali drugače. Še naprej želijo imeti močno zasedbo in krojiti vrh lestvice.

Medtem se priprave nadaljujejo po predvidenem programu. Ob koncu tedna bodo Koprčani sodelovali na prvem turnirju v spomin na Milana Šćulca, ki ga organizira drugoligaš iz Dekanov, sodelovala bosta še Gorica in Kapfenberg. Kot smo že omenili, bo imel tudi dobrodelno noto – v sodelovanju z društvom Palčica Pomagalčica in dobrodelni škrati bodo zbirali sredstva za malega Žana, ki zaradi zdravstvenih težav že od rojstva potrebuje posebno, bolezni prilagojeno zdravstveno in strokovno obravnavo. Polfinalna dvoboja Koper – Kapfenberg in Dekani – Gorica bosta v soboto na Bonifiki (ob 12.30 in 14.45), tekma za tretje mesto in finale pa v nedeljo v Dekanih (12.30 in 14.45).

Članki iz rubrike