Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ro
ro
11 20.01.2022 10:15:12

ANTE ŠIMUNDŽA naredil nekaj, česar Bolgari niso pričakovali. To je bilo POGUMNO ...

ludogorets.com
Mariborski strokovnjak nadaljuje priprave z Ludogorcem.

Kot smo že poročali, je Ante Šimundža na klopi Ludogorca debitiral z remijem. Orli iz Razgrada so se na pripravah v Beleku z Wislo iz Krakova razšli z izidom 1:1, ognjeni krst v zelenem dresu je v drugem polčasu doživel tudi Žan Karničnik. »Razmere so bile zahtevne, toda z njimi sta se morali spoprijeti obe ekipi. S prvim polčasom sem zelo zadovoljen, v nadaljevanju pa smo imeli težave, ker nekateri igralci niso igrali na položajih, ki so jih navajeni. Ampak za prvič je bilo v redu,« je povedal mariborski strokovnjak, ki je zaigral s štirimi branilci v zadnji vrsti.

V Muri je prisegal na drugačno postavitev. "Bilo bi neumno od mene, če bi od začetka stavil na tri srednje branilce. Nisem trener, ki bi zagovarjal samo en igralni sistem. Odvisno je od zasedbe, ki jo imam na voljo. In od nasprotnika," se je odzval strateg Ludogorca, ki je presenetil bolgarsko sedmo silo. "Naredil je nekaj, kar je na njegovi prvi tekmi pričakoval le malokdo. Sprejel je pogumno odločitev," je mogoče prebrati v tamkajšnjih medijih.
Zakaj? Ker je precejšnjo minutažo namenil mlajšim; priložnost je dobilo sedem igralcev, ki še niso dopolnili 23 let. "Proti resnim moštvom iz tujine to v bogatejših bolgarskih klubih ni v navadi niti v prijateljskih srečanjih," so pojasnili svoje presenečenje.

Članki iz rubrike