tuna bar, morje, madžari Svet24.si

Orban je sanjal o madžarskem Jadranu! To mu ...

kobranka, peskovnik, pasching Svet24.si

V peskovniku v vrtcu je zasikala kobranka

zelenski jansa tw Necenzurirano

Janševo orožarsko darilo Ukrajini

tonin jansa bobo2 Reporter.si

Tonin je že pred tednom dni vedel, kakšno past ...

kuljak 1 Ekipa24.si

Se ga spomnite? Ruski telovadec, ki je provociral ...

Tatjana Mihelj Odkrito.si

Za koga boste navijali na MMS? To so letošnji ...

nogomet otroci Ekipa24.si

Joj?! Predsednik vlade se je osmešil pri nogometu...

ro
ro
11 20.01.2022 10:15:12

ANTE ŠIMUNDŽA naredil nekaj, česar Bolgari niso pričakovali. To je bilo POGUMNO ...

ludogorets.com
Mariborski strokovnjak nadaljuje priprave z Ludogorcem.

Kot smo že poročali, je Ante Šimundža na klopi Ludogorca debitiral z remijem. Orli iz Razgrada so se na pripravah v Beleku z Wislo iz Krakova razšli z izidom 1:1, ognjeni krst v zelenem dresu je v drugem polčasu doživel tudi Žan Karničnik. »Razmere so bile zahtevne, toda z njimi sta se morali spoprijeti obe ekipi. S prvim polčasom sem zelo zadovoljen, v nadaljevanju pa smo imeli težave, ker nekateri igralci niso igrali na položajih, ki so jih navajeni. Ampak za prvič je bilo v redu,« je povedal mariborski strokovnjak, ki je zaigral s štirimi branilci v zadnji vrsti.

V Muri je prisegal na drugačno postavitev. "Bilo bi neumno od mene, če bi od začetka stavil na tri srednje branilce. Nisem trener, ki bi zagovarjal samo en igralni sistem. Odvisno je od zasedbe, ki jo imam na voljo. In od nasprotnika," se je odzval strateg Ludogorca, ki je presenetil bolgarsko sedmo silo. "Naredil je nekaj, kar je na njegovi prvi tekmi pričakoval le malokdo. Sprejel je pogumno odločitev," je mogoče prebrati v tamkajšnjih medijih.
Zakaj? Ker je precejšnjo minutažo namenil mlajšim; priložnost je dobilo sedem igralcev, ki še niso dopolnili 23 let. "Proti resnim moštvom iz tujine to v bogatejših bolgarskih klubih ni v navadi niti v prijateljskih srečanjih," so pojasnili svoje presenečenje.

Članki iz rubrike