Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
18 19.01.2022 16:48:56

ODHAJA IZ MARIBORA! V Ljudskem vrtu potrdili, da ga niso mogli zadržati!

Grega Wernig
Eden od nosilcev igre zapušča vrste vijoličastih.

Pravzaprav ni nobeno presenečenje, vse skupaj je bilo že prej dogovorjeno, zdaj je prišla le še uradna potrditev: Robert Voloder zapušča Maribor in se seli v ameriški Sporting Kansas City. Nemški branilec sploh ni začel priprav z vijoličastimi.


"Odhaja v MLS, njegov primer dokazuje, da je tudi v tako kratkem času mogoče iz Maribora narediti korak naprej. Prizadevali smo si, da bi ostal dlje, toda po prejeti ponudbi je želel narediti korak naprej. Nismo ga mogli zadržati, v skupnem seštevku gre za pozitivno zgodbo, saj smo s kretivnostjo, iznadjljivostjo z zelo majhnim vložkom prišli do kakovostnega igralca in finančnega dobička," je za klubsko spletno stran povedal športni direktor Marko Šuler.

Voloder je v Maribor pred pol leta prišel kot posojen igralec iz Kölna. "Čas, ki sem ga preživel tukaj, je potrdil, da sem se odločil prav. Doživel sem veliko lepih trenutkov in s pozitivnimi občutki zapuščam Maribor. Hvaležen sem, da sem takoj dobil zaupanje trenerjev in mislim, da sem ga upravičil. Verjamem, da bom vsem ostal v prijetnem spominu," je dejal 20-letni branilec, ki bo seveda držal pesti zdaj že nekdanjim soigralcem, da osvojijo naslov: "Prepričan sem, da ima moštvo ogromno igralskega potenciala z veliko individualne kakovosti. Če bodo fantje delali tako zavzeto, kot smo jeseni in bo kemija v slačilnici izvrstna kot doslej, potem je pot do naslova prvaka odprta. Še posebej ob teh navijačih in vzdušju na stadionu, ki je vrhunsko."

Članki iz rubrike