pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

rb
rb
1 19.01.2022 11:22:06

NEJC VIDMAR in OLIMPIJA? Takšen je trenutni STATUS nekdanjega kapetana! Dobil je ...

Martin Metelko
Izkušeni čuvaj mreže in vodilno možje iščejo ustrezno rešitev.

Torek v zmajevem gnezdu je postregel z vrnitvijo Maria Kvesića, ki je preteklih 12 mesecev preživel v Južni Koreji, kjer je branil barve kluba Pohang Steelers ter s (pričakovanim) odhodom Mihaila Perovića, ki je bil na seznamu igralcev, na katere zeleno-beli ne računajo več. Zdaj se je vrnil v domovino, vsaj do konca sezone bo posojen Iskri iz Danilovgrada, ki je po prvem delu črnogorskega prvenstva na petem mestu na lestvici.

Še naprej pa ostaja negotova nadaljnja usoda Nejca Vidmarja. Vmes naj bi se s klubskim vodstvom sicer začel pogovarjati z namenom poiskati ustrezno rešitev, toda jasno je, da je Olimpija zanj preteklost. Po naših informacijah se je torek udeležil prvega treninga ekipe po vrnitvi iz Poreča, na sredinem in četrtkovem ga ne bo. Ker ga je bojda dočakalo sporočilo, da je do petka spet oproščen klubskih aktivnosti, v petek se bodo Dino Skender in njegovi varovanci preselili na drugi del obmorskih priprav v Umag. Spet brez Nejca Vidmarja, ki tako nadaljuje s samostojno vadbo.

Zgodbo spremljajo tudi pri Spinsu. "Res je, Nejc je v stiku z nami. V klubu iščejo rešitev in mislim, da bodo prišli do sporazuma. Če ne pridejo, potem ima, tako kot vsak igralec s profesionalno pogodbo v Sloveniji, pravico trenirati s prvo ekipo brez kakršne koli diskriminacije. Vsako drugačno ravnanje je mogoče samo z njegovim privoljenjem, razen če gre za disciplinski postopek ali proces rehabilitacije," je za Sportklub povedal prvi mož sindikata Dejan Stefanović.

Članki iz rubrike