zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 18.01.2022 12:33:43

TO POVE VSE! Kar je Messi POČEL, ko je Lewandowski dobil nagrado za najboljšega, je OSUPNILO!

Profimedia
Zanimivo razkritje španskih medijev.

Lionel Messi je že večkrat pokazal, da se najmanj v eni zadevi močno razlikuje od svojega velikega in večnega rivala Cristiana Ronalda. Medtem ko je Portugalec večkrat zavrnil udeležbo na prireditvah, na katerih je vedel, da ne bo dobil nobenega priznanja, pa je Argentinec tokrat resnično navdušil. Če je kdo mislil, da Messi ni bil resen, ko je ob prejemu zlate žoge dejal, da bi jo moral dobiti Robert Lewandowski, pa bo morda še enkrat premislil tudi o tem. 

V ponedeljek zvečer je Fifa v Zürichu podelila svojo nagrado The Best in vse nominirance so obvestili, da jo bo še drugič zapored dobil poljski napadalec Robert Lewandowski. Tega so tudi pripeljali v Švico, medtem ko udeležba drugih nogometašev zaradi pandemije ni bila predvidena. So jim sicer omogočili možnost, da zadevo spremljajo s prav posebno povezavo, a v resnici niso pričakovali, da se bo na povabilo kdo odzval. A se vendar je. 

Messi se je želel Lewandowskemu pokloniti za njegove dosežke, zato je iz svojega stanovanja vParizu prek tablice spremljal celotno enourno prireditev, kot da bi bil nanjo povabljen v Švico. Gesta, ki so jo vsi mediji označili za resnično imenitno, zaploskala ji je celo stara Messijeva sovražnica madridska Marca. 

Članki iz rubrike