vladimir-putin, gobe, rojstni-dan Svet24.si

Spodletel poskus atentata na Vladimirja Putina

nina-osenar Svet24.si

Po štirih letih se je oglasila Nina Osenar: "Zrla...

franci matoz bobo Necenzurirano

Šef Pošte pri obrambi računa na Matoza in ...

danijel krivec bobo Reporter.si

Danijel Krivec skoraj padel skupaj, ko je zvedel, ...

Schumacher Ekipa24.si

Na prodaj osebni avtomobil Michaela Schumacherja! ...

profimedia-0609155249 Odkrito.si

Otroka za las pobegnila iz očetove hiše groze

GW1L6797 Ekipa24.si

Škandal v Fazaneriji! Z nacističnim pozdravom na...

rb
rb
31 18.01.2022 10:06:14

Marko Šuler RAZKRIL resnico o ĐORĐU IVANOVIĆU! In o ROBERTU VOLODERJU ...

Grega Wernig
Mariborčani bodo vendarle dobili zvenečo okrepitev.

Bo prišel ali vendarle ne bo? To je zelo pogosto vprašanje, ki si ga mnogi privrženci Maribora zastavljajo v povezavi z Đorđem Ivanovićem. V preteklih dneh smo na straneh našega časopisa na podlagi informacij iz zanesljivih virov napovedovali njegov prihod v Ljudski vrt. Pravzaprav nismo pustili niti kančka dvoma, da se bo to zgodilo, in glede na to, da vijoličasti takšnega scenarija niti za trenutek niso zanikali, je kakopak jasno, da se v tej smeri zares nekaj dogaja.
Toda vse skupaj se je malce zavleklo; navsezadnje je 26-letni srbski krilni napadalec v soboto igral prijateljsko tekmo v dresu Šahtjorja in ni jih malo, ki so po takšnem razvoju dogodkov sklepali, da se je (dogovorjeni) posel morda sfižil. Pa se ni, kar je potrdil tudi Marko Šuler. "Čakamo le še na en papir, v sredo se nam bo pridružil v Turčiji," je povedal športni direktor 15-kratnih prvakov in dodal, da bo tudi prestop Roberta Voloderja v Kansas City v teh dneh postal uraden. "Vse je podpisano, treba je urediti le še nekatere administrativne formalnosti."
V čevlje mladega nemškega reprezentanta je stopil Max Watson, vrzel po odhodu Rudija Požega Vancaša v ukrajinski Černomerec iz Odese bo zapolnil nekdanji ljubljenec navijačev Olimpije, ob koncu tedna pa je klubske barve zamenjal tudi Blaž Vrhovec, ki se je novega izziva lotil v dresu ciprskega Anorthosisa. "Odprto ostane še vprašanje zadnjega veznega igralca," je logičen odziv snovalca kadrovske politike pod Kalvarijo. "Vse drugo je 'zaprto', možen je še kakšen odhod," je pristavil Marko Šuler.

Članki iz rubrike