Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

rb
rb
31 18.01.2022 10:06:14

Marko Šuler RAZKRIL resnico o ĐORĐU IVANOVIĆU! In o ROBERTU VOLODERJU ...

Grega Wernig
Mariborčani bodo vendarle dobili zvenečo okrepitev.

Bo prišel ali vendarle ne bo? To je zelo pogosto vprašanje, ki si ga mnogi privrženci Maribora zastavljajo v povezavi z Đorđem Ivanovićem. V preteklih dneh smo na straneh našega časopisa na podlagi informacij iz zanesljivih virov napovedovali njegov prihod v Ljudski vrt. Pravzaprav nismo pustili niti kančka dvoma, da se bo to zgodilo, in glede na to, da vijoličasti takšnega scenarija niti za trenutek niso zanikali, je kakopak jasno, da se v tej smeri zares nekaj dogaja.
Toda vse skupaj se je malce zavleklo; navsezadnje je 26-letni srbski krilni napadalec v soboto igral prijateljsko tekmo v dresu Šahtjorja in ni jih malo, ki so po takšnem razvoju dogodkov sklepali, da se je (dogovorjeni) posel morda sfižil. Pa se ni, kar je potrdil tudi Marko Šuler. "Čakamo le še na en papir, v sredo se nam bo pridružil v Turčiji," je povedal športni direktor 15-kratnih prvakov in dodal, da bo tudi prestop Roberta Voloderja v Kansas City v teh dneh postal uraden. "Vse je podpisano, treba je urediti le še nekatere administrativne formalnosti."
V čevlje mladega nemškega reprezentanta je stopil Max Watson, vrzel po odhodu Rudija Požega Vancaša v ukrajinski Černomerec iz Odese bo zapolnil nekdanji ljubljenec navijačev Olimpije, ob koncu tedna pa je klubske barve zamenjal tudi Blaž Vrhovec, ki se je novega izziva lotil v dresu ciprskega Anorthosisa. "Odprto ostane še vprašanje zadnjega veznega igralca," je logičen odziv snovalca kadrovske politike pod Kalvarijo. "Vse drugo je 'zaprto', možen je še kakšen odhod," je pristavil Marko Šuler.

Članki iz rubrike