900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
5 17.01.2022 14:41:09

Športni direktor OLIMPIJE o igralcih, ki se jih želijo ODKRIŽATI, pa tudi o tekmecu iz MARIBORA! ŠULER me ne ZANIMA...

Martin Metelko
Mladen Rudonja v zadnjih nekaj letih vedri in oblači pri ljubljanski Olimpiji. Tokrat je z novim lastnikom spet v vlogi športnega direktorja.

V pogovoru za ljubljanski časopis Dnevnik povedal nekaj zanimivih stvari tudi o Milanu Mandariću (o tem, zakaj se je znebil Igorja Biščana - "Tedaj sem bil športni direktor. Ko sem ga vprašal, zakaj se je odločil za zamenjavo, mi ni povedal. On je edini, ki to ve," je dejal Rudonja.). Seveda je govoril tudi o igralcih, ki se držijo za kljuko izhodnih vrat Olimpije, kar navijače najbolj zanima. "Seveda imajo vsi v klubu pogodbe, ki jih je treba spoštovati. Zame je najbolj pomembno, da igralcu pošteno povem, da nanj računam oziroma ne računam, in mu podrobno razložim svojo odločitev, potem pa je od posameznika odvisno, kaj bo storil. Vsekakor nikogar ni mogoče na silo odstraniti," je dejal Rudonja in dodal, da je želja Olimpije, da bo imela večino slovenskih igralcev. No, zdaj iščejo okrepitve na Hrvaškem, ker...? "V Sloveniji velikokrat ni na razpolago tip igralca, kot si ga želimo," je še navrgel športni direktor Olimpije v pogovoru za Dnevnik.

Tako Olimpija kot njihovi večni tekmeci iz Maribora želijo postati prvaki. Je Rudonja boljši športni direktor kot Marko Šuler? "Šuler me ne zanima, prav tako ne drugi konkurenti. Obremenjujem se samo z Olimpijo," je bil jasen Rudonja. 

Članki iz rubrike