elvis, tom-parker, kralj Svet24.si

Na dražbi prodali ikonične Presleyeve modre ...

laboratorij, mikroskop Svet24.si

Je konec življenja zapisan v krvi?

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

tanja-žagar, radio-aktual Njena.si

Iskrena Tanja Žagar razkrila, da je zbolela za ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
0 26.12.2021 13:43:27

Kaj se dogaja s pomembnimi členi Olimpije?! Tu so zadnje informacije, ki bodo navijače zmajev zelo …

Pri Olimpiji so razkrili svoj zdravstveni karton.

Navijači v Stožicah so v zadnjem času zelo pogrešali kapetana Timija Maxa Elšnika in Antonia Delamee Mlinarja, dlje časa tudi Vitjo Valenčiča ter Nina Pungerška. No, glede naštetih so iz kluba danes sporočili nadvse spodbudne novice, ki bodo zelo razveselile privržence Olimpije.

Predvsem v zvezi z Valenčičem, ki je že povsem okreval po poškodbi prednje križne vezi v desnem kolenu, saj bo Vitja trenerju Dinu Skenderju na bližajočih se pripravah pred nadaljevanjem sezone že na voljo. Antonio Delamea Mlinar, ki mu zaradi starejših poškodb oteka levo koleno, v katerem čuti tudi bolečine, trenutno trenira individualno, obeti za vrnitev pa so dobri. Predvidoma se bo ekipi spet priključil na pripravah. O tem, kdaj bi se lahko dokončno vrnil na zelenice, je za zdaj prezgodaj govoriti, so zapisali v klubski izjavi.

Timi Max Elšnik bo po operaciji adduktorja z vadbo predvidoma pričel v sredini januarja, k polni obrementvi pa se bo vrnil tri mesece po opravljeni operaciji. Sam je napovedal, da si bo dres Olimpije znova nadel meseca marca. Še prej, predvidoma februarja, se bo ekipi priključil Nino Pungaršek, ki je pred petimi meseci prestal operacijo prednje križne vezi v desnem kolenu.

Članki iz rubrike