elvis, tom-parker, kralj Svet24.si

Na dražbi prodali ikonične Presleyeve modre ...

laboratorij, mikroskop Svet24.si

Je konec življenja zapisan v krvi?

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

rb
rb
2 26.12.2021 14:27:58

Znan je NASLEDNIK Anteja Šimundže na KLOPI MURE! To bo močno ODMEVALO

Aleš Cipot
V Fazaneriji so se hitro odzvali.

Uradne potrditve o odhodu Anteja Šimundže iz Fazanerije sicer še vedno ni, prav tako ni bolgarske potrditve o tem, da je postal nov trener Ludogorca, toda po naših informacijah dvomov kljub temu ni več. Oziroma jih ne bi smelo biti, za uresničitev drugačnega scenarija bi se moral zgoditi gromozanski zasuk.

Stvari so že tako daleč, da naj bi se v Murski Soboti že odločili za naslednika izjemno uspešnega strokovnjaka, ki je pisal zgodovino črno-belih. In vodilni možje kluba so povlekli nadvse nepričakovano potezo, ki bo prav gotovo močno odmevala. V prvem trenutku se je zdelo, da bo ekipo na začetek zimskih priprav popeljal Almir Sulajmanović, ki je nedavno zasedel položaj vodje mladinske šole, vendar je bolj ali manj jasno, da se to ne bo zgodilo. A ne zato, ker bi se muraši podali v lov za močnim imenom, za izkušenim trenerjem z ogromno kilometrino, temveč naj bi priložnost ponudili Damirju Čontali. Gre za 35-letnega in širši javnosti neznanega strokovnjaka, ki je v prekmurske nogometnem hramu najprej deloval kot trener kadetske ekipe, v zadnjem letu pa je bil del strokovnega vodstva pri Anteju Šimundži, zadolžen je bil za analiziranje tekmecev. Česa takega gotovo ni pričakoval nihče, v vsakem primeru gre za zelo tvegano potezo.

Vse podrobnosti dogajanja v zakulisju, ki je privedlo do takšnega scenarija, si lahko preberete v ponedeljkovi izdaji Ekipe SN.

bobicanec contala ac
Aleš Cipot

Članki iz rubrike