psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

robert golob vlada Reporter.si

Naj Golob ne izsiljuje RTV in ne posega v njen ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

luka-pangos Njena.si

Ljubezenska preizkušnja zmagovalca MasterChefa

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

rb
rb
1 26.12.2021 09:32:22

Kmalu SPREMEMBE v FAZANERIJI! Marsikaj bo DRUGAČE ...

Aleš Cipot
Spremenjena bo podoba stadiona za južno tribuno oziroma pod njo.

V Fazaneriji v pričakovanju nadaljevanja sezone brez premikov skoraj gotovo ne bo šlo, toda do zdaj jih še ni bilo, zato pa je v zraku zaznati nekaj negotovosti. Že nekaj časa so kakopak najbolj vroča ugibanja o nadaljnji usodi Anteja Šimundže, bolgarski mediji vztrajajo, da je 50-letni Mariborčan zelo resen kandidat za klop Ludogorca. Glavni igralec zgodbe tega ni potrdil in ni zanikal, medtem pa tako kot njegovi varovanci uživa v več kot zasluženem dopustu. Vseh neznank bo bržčas konec 2. januarja, ko se bodo muraši zbrali na tradicionalni večerji pred začetkom priprav.

A vse to ne pomeni, da v soboškem prvoligašu v teh dneh počivajo vsi. Predsednik Robert Kuzmič, ki je med nominiranci Murskega vala za Pomurca leta, športni direktor Denis Rajbar in njuni sodelavci največ pozornosti namenjajo nogometni šoli, ki so jo v preteklem obdobju morda malce zanemarili. Kakopak nehote ob kupu obveznosti v nepozabnem letu, zdaj pa spet želijo utrditi temelje za nadaljnji vzpon, tako organizacijsko kot tekmovalno. Po naših informacijah naj bi med drugim v svoje vrste privabili kar nekaj obetavnih fantov, ki bodo poskušali opozoriti nase.
Poleg tega bodo v prekmurskem nogometnem hramu kmalu zabrneli gradbeni stroji. Takoj ko bodo vremenske razmere to dovoljevale, se bo začela še ena v nizu sprememb v podobi prekmurskega nogometnega hrama – tokrat za južno tribuno oziroma pod njo. Črno-beli bodo ob pomoči nekaterih pokroviteljev poskrbeli za naslednji vložek v infrastrukturo, in sicer bodo izboljšali gostinsko ponudbo, svoj prostor bo dobila klubska trgovina, nadvse pozitivna novost bo Murin muzej in še kaj se bo našlo. Vse to bo svojevrsten uvod v majsko popolno prenovo igrišča, ki bo ogrevano in precej bližje glavni tribuni.

Članki iz rubrike