nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 22.12.2021 10:05:40

Marko Šuler ISKRENO PRIZNAL: Nekateri TRENERJI so se bali priti v MARIBOR, nekateri pa ...

M24.si
Športni direktor vijoličastih Marko Šuler o iskanju naslednika Simona Rožmana.

Športni direktor vijoličastih Marko Šuler je v intervjuju za Večer govoril tudi o iskanju naslednika Simona Rožmana. Poklical je Darka Milaniča, govorilo se je o Anteju Šimundži, na koncu je Radovan Karanović kot vršilec dolžnosti glavnega trenerja odlično izkoristil svojo priložnost in prepričal Šulerja, da mu ponudi priložnost v vlogi polnopravnega glavnega stratega vijoličastih. 

"Kontaktov je bilo veliko, kandidatov ogromno, favoritov veliko manj. Realnost je, da so se nekateri bali priti v Maribor - vsaj jaz sem dobil tak občutek -, nekateri pa so želeli ostati v tujini. V Sloveniji je zelo malo ljudi, ki poznajo Maribor, vedo, za kaj tukaj gre. Takih, ki imajo znanje, je dosti, krog tistih, ki ob tem še razumejo klub, poznajo pritiske, pa se zelo zoži. Nekateri, ki vse to poznajo, imajo tudi malenkost strahu. Radovana sem absolutno želel imeti v klubu, po par tekmah pa mi je postalo jasno, da imam točno to, kar želim. Tudi ekipa ti zelo hitro da odgovor. Vidimo, kakšna sprememba se je zgodila, na igrišču pa so bili isti igralci," je dejal Šuler. 

In razkril, kakšno pogodbo je podpisal Karanović: "Radovan ima pogodbo do leta 2024, gre za dolgoročni dogovor. Seveda pa na koncu rezultati odločajo o morebitnih novih oziroma spremenjenih pogojih. Ali imaš dogovor za eno leto ali pet, na koncu je stvar zelo podobna: nad vodo tako mene kot vse druge v Mariboru držijo rezultati. Igrišče bo sodilo, kje smo." 

Značke: marko-suler, maribor

Članki iz rubrike