Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.12.2021 14:38:38
Deli članek:

ŠKANDAL pri Cityju!!! Guardiola iz moštva 'BRCNIL' zvezdnika, vredna 200 MILIJONOV!! Razlog pa ...

Reuters

Pep Guardiola je udaril po mizi.

Proti Newcastlu sta brez nastopa tako ostala zvezdnika Jack Grealish in Phil Foden, nogometaša, katerih skupna vrednost znaša okoli 200 milijonov evrov!

Roko na srce ju City na omenjeni tekmi ni ravno pogrešal, saj so tekmeca razbili s 4:0. Toda ... Zakaj ju Pep Guardiola ni uvrstil v moštvo? No, zdaj je vse jasno.


Pred tednom je City še višje, s kar 7:0 dobesedno ponižal Leeds United, to gromozansko zmago pa sta Grealish in Foden proslavila tudi v nočnih urah.


Da sta prežurala noč, je hitro izvedel tudi Guardiola, ki tega ni mogel spregledati, saj so se njuje fotografije znašle na družbenih omrežjih številnih, ki so zvezdniška nogometaša prepoznali, nato pa seveda še v vseh medijih.


Guardiola je zdaj pojasnil, zakaj dvojca na tekmi proti Newcastlu ni dal v postavo. "Zakaj je igralo to moštvo? Zato, ker so si ti igralci zaslužili igrati, drugi pa si tega niso. V času okoli božiča moramo vseskozi paziti na obnašanje igralcev na igrišču in tudi zunaj njega. In, če se ne bodo primerno obnašali, ne bodo igrali. Moramo ostati zbrani. Vem, da je težko, ker se bliža konec leta, toda moramo," je dejal trener Cityja.


Angleški mediji navajajo, da je Pep popolnoma znorel, ko je v medijih videl fotografije svojih varovancev, kot tudi, ko je spoznal, v kakšnem stanju sta na trening prišla naslednji dan. Zaenkrat ju je kaznoval le s tem, da ju ni uvrstil v postavo, toda hkrati jima je poslal jasno sporočilo, da neposlušnosti ne bo več toleriral.


Enaindvajsetletni Foden, katerega vrednost je ocenjena na 80 milijonov evrov, je to sezono v dresu Cityja zbral 18 nastopov, na katerih je šestkrat zadel. Grealish, ki je iz Aston Ville v City prestopil za kar 117,5 milijona evrov, je doslej zabil trikrat.