Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.12.2021 10:08:48
Deli članek:

BOMBA IZ LJUDSKEGA VRTA: Se v Maribor VRAČA eden najboljših? Okrepil bi ...

Grega Wernig

Marko Šuler želi okrepiti vijoličasto zasedbo.

Športni direktor vijoličastih Marko Šuler je Radovanu Karanoviću izrazil zaupnico in vsaj do konca sezone bo slednji opravljal vlogo stalnega trenerja Maribora. Zdaj mu bo snovalec kadrovske politike poiskal tudi novega pomočnika. Mariborskemu strokovnemu kadru bi se tako lahko že januarja pridružil njihov dolgoletni član Željko Filipović.

Domen Jančič
"Moram pohvaliti svoje sodelavce v strokovnem štabu, saj nas je skoraj polovico manj kot pri nekaterih prejšnjih trenerjih. V strokovnem štabu smo naredili ogromno. Zaslug za dobre rezultate ne bom pripisoval samo sebi, ampak tudi vsem okrog mene," je po koncu tekme z Domžalami, zadnje v koledarskem letu 2021, na novinarski konferenci povedal Radovan Karanović in že takrat namignil, da bi lahko Štajerci v zimske priprave vstopili z okrepljenim kadrom. "Tudi o tem smo se že pogovarjali, zagotovo bomo okrepili strokovni štab," je še dodal 'Žuti', kot Karanovića kličejo praktično vsi v štajerski prestolnici.

CELOTNO ZGODBO O POTENCIALNEM PRIHODU NEKDANJEGA ODLIČNEGA VEZISTA VIJOLIČASTIH SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.