Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.12.2021 17:33:26
Deli članek:

RAZKRITA SKRIVNOST nove zvezde Barcelone! Igra z odvezanimi vezalkami, ker ... (FOTO)

Profimedia

Barcelona preživlja eno težjih obdobij, novi trener Xavi Hernandez pa skuša usmeriti barko v mirnejše morje.

Če gre sklepati po tekmi z Elchejem, ki so jo Katalonci s precej muke dobili, Xavi vajeti v roke daje mladi gardi. Bržčas skuša ustvariti novo Barcelono, ki bo spominjala na njegovo generacijo z Lionelom Messijem, Andresom Iniesto in njim v glavnih vlogah. V soboto so mu tri točke prinesli mladi obrazi - Ferran Jutgla, Gavi in Nico.

Prav zadetek 17-letnega Gavija v 19. minuti močno odmeva, saj je mladenič v tej akciji pokazal zavidljivo znanje in s spretnostjo močno spomnil na zlate čase Barcelone. Ko gre za enega bolj nadarjenih najstnikov na svetu, ne gre mimo skrivnostne uganke: ali si fant res ne zna zavezati vezalk.


Javnost je namreč hitro ugotovila, da Gavi skoraj vedno igra z odvezanimi vezalkami. Ali si jih tako slabo zaveže, da se mu hitro odvežejo, ali pa si jih sploh ne zna zavezati. Ko je Nico na družbenem omrežju objavil fotografijo, kako Gaviju med tekmo zavezuje vezalke, zraven pa pripisal 'Skrajni čas je, da se naučiš', je postalo skoraj jasno. Dokončno pa je bobu bob rekel novinar Sporta Marc Marba, ki je za katalonski radio potrdil, da se Gavi prav zares nikoli ni naučil dobro zavezati vezalk.

Zdaj večino časa igra z odvezanimi. Navadil se je, tako da mu to sploh ne predstavlja težave. Celo več, v zvezi s tem ne namerava storiti ničesar. To je pač postal njegov zaščitni znak.