Aria SF Svet24.si

FOTO in VIDEO: Zagorela superjahta italijanskega ...

pes mačka Svet24.si

Več kot dva milijona ljudi si je ogledalo ta ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

bojan pozar kombi-pl Reporter.si

Pokvarjenost brez primere: maščevalni Bojan ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

britney-spears Odkrito.si

Britney Spears – sinova objavila nazorne video ...

sveca Ekipa24.si

Huda tragedija! V nesreči na pripravah na ...

rb
rb
0 17.12.2021 10:43:01

RAZKRIVAMO! To so snubci ŽANA KARNIČNIKA, odškodnina pa je …

Aleš Cipot
Kje bo nadaljeval kariero 27-letni koroški branilec?

Bolj ali manj je jasno, da je Žan Karničnik že odigral zadnjo tekmo v dresu Mure. Moralo bi se pripetiti nekaj zares presenetljivega, da koprski remi ne bi bil njegov poslovilni, saj je že dalj časa nemogoče preslišati namigovanja, da je njegove sposobnosti opazilo kar nekaj klubov iz tujine, ki bi ga radi pripeljali v svoje vrste. "Nikakor ne morem reči, da se ne dogaja nič, ampak uradne ponudbe na naslov kluba nismo dobili," pravi športni direktor aktualnih prvakov Denis Rajbar. Tudi to se bo kajpada zgodilo, ko bo sklenjen ustni dogovor o prestopu, ki ga za zdaj še ni, v Fazaneriji prav tako skrivajo snubce.

V preteklih tednih se je precej govorilo o možnosti selitve v Nemčijo ali Italijo, po naših informacijah pa so v tem trenutku v prvi vrsti 'žive' tri različice in pričakovati je, da se bo ena od teh razpletla s podpisom pogodbe. V 'finalnem izboru' so ruski prvoligaš Rubin iz Kazana, ki je po prvem delu prvenstva na 10. mestu na lestvici, graški Sturm, ki je bil poleti uspešnejši od Mure v play-offu za ligo Europa in je med avstrijsko elito s 15 točkami zaostanka najbližji zasledovalec nedotakljivega Salzburga, ter madžarski MOL Fehervar (večina ga pozna kot Videoton); zasedba iz Szekesfehervarja bo pri vzhodnih sosedih prezimila kot četrta.
Prvi mož Mure Robert Kuzmič in športni direktor Denis Rajbar sta že večkrat poudarila, da si Žan Karničnik vsekakor zasluži korak naprej v karieri in boljši zaslužek, zato naj Sobočani z odškodnino ne bi pretiravali, ampak odličnemu igralcu, ki ima sklenjeno pogodbo do 30. junija 2024, se zgolj za drobiž vendarle ne nameravajo odreči. Dobili smo namig, da naj bi bil najnižji znesek, v katerega bi privolili, pol milijona evrov, želena številka naj bi bila 700 tisočakov. Na prvo žogo se zdi, da so Rusi plačilno najbolj sposobni, vendar tudi Madžari ne poznajo finančnih težav, čeprav se je stanje v zadnjih letih močno izboljšalo, pa bodo v Gradcu bržčas najtežje tako globoko segli v žep. Ne zato, ker ne bi imeli dovolj denarja, toda želja igralca naj bi bila ravno selitev v Gradec. Linije so bojda vroče, pogovori potekajo, epilog zgodbe naj bi bil znan najpozneje v prvih dneh novega leta.

Članki iz rubrike