Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 06.12.2021 06:45:58

Kaj se DOGAJA?! Kosić po sedmem porazu Tabora RAZKRIL VSE: Ne počutim se dobro ...

fotolens.si
Mura je bila v soboto boljša od Tabora, po sedmem zaporednem porazu – znova z izidom 1:0 – pa je bil Dušan Kosić kakopak nejevoljen.

»Noben poraz ni dober. Fantje so prvi polčas odigrali disciplinirano in imeli posamezne situacije, v katerih bi se lahko po odvzeti žogi odzvali bolje. Tega nismo izkoristili, Mura je v nadaljevanju malce stopila na plin in nam povzročala težave. Enkrat so nas gostitelji prebili, dosegli gol, pozneje se je nadaljevalo že videno. Hoteli smo se vrniti v igro, a nam to ni najbolje uspevalo, nismo našli pravih rešitev in končalo se je podobno kot na nekaterih prejšnjih preizkušnjah.«


»Saj sploh ne vem, kaj reči fantom. V nas se je naselila neka togota. Ne vemo več, kaj pravzaprav početi, da bi bilo drugače. Igralci vlagajo energijo, tudi predstave niso slabe, vendar težko dosegamo zadetke, po drugi strani pa smo takoj, ko malce popustimo, kaznovani in izgubljamo točke. Preprosto nam ne gre, kot da bi se vse zarotilo proti nam. Ovirajo nas tudi poškodbe, deležni smo bili nekaterih čudnih odločitev ... V klubu vemo, s čim se ukvarjamo, nismo sestavili dveh tekem v isti postavi,« je razpredal trener Tabora.

Direktor Davor Škerjanc je že v Kidričevem izrazil zaupanje trenerju, tudi po Murski Soboti naj se to ne bi spremenilo. »Za zdaj je mirno. To je sicer vprašanje za vodstvo kluba, ampak čutim podporo, vendar čutim tudi slabo vest. Ne počutim se dobro po takšnih rezultatih. Kot trener se s tem soočam prvič. Saj niti nisem jezen na fante. Lažje bi mi bilo, če bi bil, če bi vedel, kaj natančno je narobe, poleg tega v slačilnici kljub vsemu nimamo slabega vzdušja,« je še povedal Dušan Kosić.

Značke: kosić, tabor

Članki iz rubrike