Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 06.12.2021 00:18:19

ŠKANDAL NA DERBIJU! Najstniški zvezdnik SILOVITO UDRIHAL ČEZ SODNIKA, zveza uvedla preiskavo (VIDEO)

Profimedia
V derbiju nemškega prvenstva je Bayern s 3:2 v gosteh premagal večnega tekmeca Borussio iz Dortmunda.

Domačini so imeli po tekmi polno pripomb zaradi sodniških odločitev. Glavni sodnik Felix Zwayer namreč ni dosodil enajstmetrovke za Borussio, ko je Marca Reusa v kazenskem prostoru pokosil Lucas Hernandez. Sporne situacije si sploh ni ogledal v posnetku. Na drugi strani pa je zapiskal ob domnevnem prepovedanem igranju z roko Matsa Hummelsa. Iz enajstih metrov je bil natančen Robert Lewandowski in tako odločil srečanje.

Po koncu tekme se komaj 18-letni angleški nogometaš Jude Bellingham nikakor ni mogel pomiriti, vse svoje frustracije je izlil kar pred mikrofonom norveške televizije Viaplay Fotball. "Za mene to ni bila enajstmetrovka. Hummels sploh ni gledal proti žogi. Ta ga je zadela," je jezno razlagal, potem pa se je še bolj silovito lotil sodnika Zwayerja. "Lahko pogledamo še druge sporne situacije na tekmi. A kaj drugega pričakujete, če za največjo tekmo v Nemčiji določite sodnika, ki je bil v preteklosti že vpleten v prirejanje izidov."



Jasno je, da smela izjava ne more miniti brez posledic. Nemška nogometna zveza je že zagnala kolesje posebne preiskave proti mlademu zvezdniku. Bellinghamove izjave, ki namigujejo na kriminal v športu, bodo podrobno preučili.

Spomnimo: sodnik Zwayer je bil leta 2005 kaznovan s prepovedjo sojenja za čas šestih mesecev, ker je od sprejel podkupnino v višini 300 evrov, ki mu jo je ponudil sodnik Robert Hoyzer. Ta je pozneje priznal, da je stavil na srečanja.

Članki iz rubrike